Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 15:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

LoKo Chomutov ztratilo body v Dubí


Branky


0

Chomutovská LoKotka nezvládla utkání v Dubí a po prohře 5:3 je stále "namočena" v záchranářském boji. Dubí naopak v posledních třech zápasech získalo osm bodů a snaží se vyhrabat z ohrožených pozic pro sestup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

LoKo přijelo do Dubí ve slepené sestavě, přesto do utkání vstoupilo zodpovědně a v horkém počasí bylo od začátku aktivní. Nejprve se do šance dostal Vondráček, ale domácí hráči pokusu na poslední chvíli zabránili. Dubí rovněž zahrozilo, ale chomutovský Šimon dobrým zákrokem zakročil. Ve 13.minutě se již radovala LoKotka. Premiérový gól mezi dospělými vstřelil Soukup. V 19.minutě měli velkou šanci domácí, ale Hanuš si počkal a Doubka vychytal. V 25.minutě už ale chomutovský gólman lovil míč ze sítě. Prosadil se Daniš a bylo vyrovnáno. LoKotka si do konce první půle ještě vypracovala dvě velké příležitosti, ale ani jedna z nich neskončila brankou.

O přestávce došlo kvůli zranění Šimona ke střídání. Jediný náhradník na lavičce Chomutova, mladý Rosa, se postavil mezi tyče a ven do pole šel Hanuš. A než se gólman hostů rozkoukal, už musel koukat, jak po střele domácích zazvonila horní tyč. V 67.minutě šel Chomutov opět do vedení. Po ose Andrš-Kubánek doputoval míč do vápna k Hanušovi, který přiťuknul proti noze Vondráčkovi a ten se nemýlil. Pak ale přišel zvrat. Dubí sebralo všechny síly a během pěti minut dvakrát úspešně udeřilo. LoKotka vyrovnala na 3:3 zásluhou Žďánského. Ke konci utkání, v 88.minutě, Dubí opět skórovalo a v poslední minutě vstřelilo navíc pátý gól, který stvrdil výhru domácích.



Sestavy



AFK LoKo Chomutov B
M. Hanuš [-] - P. Kadlec [-] , M. Žďánský [-] , L. Šimon [-] (46. T. Rosa ml. [-] ) , J. Soukup [-] - J. Weber [-] , O. Kubánek [-] , V. Lhotský [-] , P. Lácha [-] - L. Vondráček [-] , J. Andrš [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.