Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 15:00

26.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov postupuje do Krajského přeboru


Branky


0

Poslední krok bývá ten nejtěžší. V případě Duchcova tomu až tak nebylo. Utkání s již sestupujícím Lomem mělo jasného dirigenta. Domácí do utkání vlítli s vervou a chutí a po šesti brankách do sítě hostů mohly začít mistrovské oslavy s třešničkou na dortu v podobě postupu do Krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov měl do utkání jasný cíl, na domácím hřišti vykopat postup do Krajského přeboru. Po opatrnější desetiminutovce, kdy oba týmy zahrozily jednou standardní situací se spustil Duchcovský gólostroj. Ve 12. minutě míč zatáhl po straně Orlt a jeho centr hlavou zužitkoval Moravec. O pár minut později se do šance dostal i soupeř, ale nezužitkoval ji. To Duchcov již šel do dvoubrankového vedení. Orlt individuálně prošel středem hřiště a umístěnou střelou nedal Dbalému šanci. A přišla třetí branka. Po standardní situaci si na zadní tyči naskočil Brejcha a hlavou zvýšil vedení domácích. Čtvrtou branku za Duchcov do konce první půle přidal Sirovátka a ten samý hráč ještě stihl proměnit i pokutový kop. Po poločase tak mohly v Duchcově začít oslavy.

Druhý poločas už byl jen o dohrávání. Domácí hráči si zápas užívali a předváděli fanouškům krásu duchcovského fotbalu. Do hry se postupně zapojilo všech pět náhradníků, včetně gólmana Veličky. Skóre se v druhé půlu měnilo již jen dvakrát. Šestou branku do sítě Lomu zařídil Skurský a branku zaznamenal i Lom, kdy se prosadil Polomský. Po hvizdu rozhodčího začaly v Duchcově oslavy, včetně jízdy městem na valníku.

Zdroj foto: FK Duchcov/janca29



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
Miloslav Pohl (trenér FK Duchcov): Po úspěšném podzimu jsme si v zimě řekli, že se pokusíme hrát o Krajský přebor, který podle mě do Duchcova patří. Je kolo do konce, povedlo se nám to, můžeme slavit, takže panuje spokojenost.




Sestavy


FK Duchcov
P. Beneš [-] (58. P. Velička st. [-] ) - Z. Vosátka [-] , J. Meisner [-] , T. Holub [-] (72. P. Bednář [-] ) , L. Brejcha [-] - M. Moravec [-] , J. Novák [-] , D. Skrčený [-] , T. Orlt [-] (69. J. Kropáček [-] ) , T. Skurský [-] - R. Sirovátka [-]


ŽK: 73. J. Meisner , 85. J. Kropáček .
Hráči zápasu: M. Moravec , L. Brejcha , T. Orlt .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.