0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra Ervěnice B v Meziboří


Branky


0

Ervěnice slavily v Meziboří těsnou výhru 0:1 po gólu dorostence Dvořáka. Domácí mohli utkání dovézt alespoň do prodloužení, ale nařízenou penaltu neproměnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se nesl ve vyrovnaném utkání, ale první poločas bylo Meziboří lepší. V 5.minutě kopali domácí standartku, hostující gólman Janda si s ní však poradil. Ervěnice první půli lépe kombinovali, ale vždy jen po velké vápno, ke střelbě na bránu se již nedostaly. Domácí si příliš šanci rovněž nevytvořili, nejvíce zahrozili z úvodní standartky. Proto první poločas skončil nerozhodným výsledkem 0:0.

Ve druhé půli hosté zlepšili kombinační hru,lépe se hýbali a začali přehrávat soupeře i fyzicky. V 68.minutě přišel na hřiště dorostenec Samuel Dvořák, který již po pěti minutách pobytu na hřišti otevřel skóre utkání. Po gólu se Ervěnice zbytečně stáhly, čehož využilo Meziboří a zatlačilo hosty k vápnu, z čehož v 78.minutě po faulu přišla penalta. Ke štěstí Ervěnic jí domácí hráč neproměnil, když trefil pouze břevno. Hosté si pak vývoj utkání takticky pohlídali a zvítězili těsným rozdílem 0:1.



Ohlasy k zápasu



SK Ervěnice - Jirkov B
Roman Chrenka (trenér TJ VČSA Ervěnice B): Neříkám, že to bylo zasloužené vítězství, ale pro nás hrozně důležitý. Pokud bych měl být spravedlivý, tak to měl být plichtový zápas.



Sestavy



SK Ervěnice - Jirkov B
M. Janda [-] - P. Trojan [-] , L. Trávníček [-] , J. Emmer [-] , L. Šroub [-] - D. Haviár [-] , D. Glas [-] , R. Ambroz [-] , L. Niš [-] - D. Ameti [-] , M. Kostourek [-]

ŽK: D. Ameti .
Hráči zápasu: L. Trávníček , D. Haviár .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.