0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová ve zlínském derby dokázala vyhrát v Loukách


Branky


12

Zlínské derby bylo na programu v sobotním odpoledni v Loukách. Zavítala zde Mladcová, která v minulém kole podlehla lídru tabulky z Veselé až v penaltové loterii, ale prezentovala se sympatickým výkonem. Louky přivezly tři body ze Sehradic a urvat nějaký bodík chtěly i se zkušenější Mladcovou. Hostům vyšel skvěle úvod utkání, kdy se trefil po osmi minutách Venený. Druhou branku přidal po půlhodině hry Bahulík a rozhodl tak o konečném výsledku. Domácím se tentokrát na obranu Mladcové se zkušeným Kupkou v bráně vyzrát nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali dvoubrankového vedení

"Už od prvních minut bylo zřejmé, že diváky nečeká příliš oku lahodící zápas. Hřiště bylo především uprostřed hrbaté a míč se na něm choval nepředvídatelně. Balon byl k vidění často ve vzduchu a hráči svedli nespočet hlavičkových soubojů. V zápase měli navrch hostující hráči, kteří byli výborní ve vzduchu a rychlí směrem dopředu. Už v 8. minutě prošel míč z naší pravé strany do pokutového území až k Venenému, který se povedenou otočkou uvolnil a otevřel skóre zápasu. Hosté nadále pokračovali v tlaku a v 28. minutě se dostali do dvougólového vedení. Nepovedený odkop Pavelky zachytil na půlce Lošťák, posunul míč dopředu, kde se prosadil Bahulík. Z naší strany toho dopředu moc k vidění nebylo. O kombinaci se snažili především Janča s Podaným, které se snažil podpořit zezadu Kovařík. Občas se nám podařilo soupeře přehrát, ale chyběla finální fáze. Branku soupeře jsme příliš neohrozili ani z rohových a přímých kopů", hodnotí zápas na svém webu funkcionáři SK Louky.

Hosté si už tříbodovou výhru pohlídali

"Ve druhém poločase hosté o něco polevili ze své útočné aktivity a soustředili se především na to, aby neinkasovali. To se jim dařilo. Hrálo se především ve středu hřiště a začalo přibývat ostrých soubojů a také žlutých karet. K vyrovnání nám však chybělo hodně. Prosadit se zkoušel střelou zpoza pokutového území Milan Bača, ale minul. Caudrovi se přímý kop nepovedl a kombinačně jsme zkušenou obranu Mladcové nepřekonali. V závěru se dostali na hřiště střídající hráči a přinesli do hry novou energii. V posledních minutách už ovšem bylo jasné, že body si odvezou hosté. Nám se málem podařilo výsledek korigovat. Burša přihrál doleva na Kadlíka, ten našel přihrávkou Petra Janču ve vápně, který zakončoval z první, ale přestřelil. Ze zlínského derby tak putují všechny tři body na Mladcovou", zklamaně dodávají k průběhu druhé půle fotbaloví činovníci v Loukách.



Ohlasy k zápasu


SK Louky
web SK Louky: Ve slunečném sobotním odpoledne jsme přivítali na domácím hřišti nedalekou Mladcovou. V podzimní utkání jsme na jejím trávníku utrpěli pětigólový debakl, který jsme chtěli odčinit. Hosté však patří k nejlepším týmům soutěže, takže nás čekal náročný úkol. Do brány se vrátil uzdravený Ondra Pavelka a do útoku pak Petr Janča. Zápas nám nevyšel podle představ a ze zlínského derby tak putují všechny tři body na Mladcovou. Příští utkání nás čeká v Kostelci u Holešova.

FK Mladcová
web Mladcové: Zápas začala obě mužstva vzhledem k hrbolatému opatrně. Naše mužstvo postupně převzalo iniciativu a v 8.min. vstřelil Petr Venený úvodní branku. Další šance, které měli Ivoš Lošťák a Petr Venený jsme neproměnili. Až ve 28.min. aktivně hrající Laďa Bahulík prostřelil domácího brankáře a zvýšil na 2:0. Do konce poločasu jsme si vytvořili i další šance ale bez gólového efektu. Druhá půle již byla vzhledem k terénu nakopávaná bez kombinace, naše mužstvo nepustilo soupeře k žádné šanci a zaslouženě získalo tři body.



Sestavy


SK Louky
O. Pavelka [-] - P. Janča [-] , T. Malota [-] (86. P. Vyoral [-] ) , A. Podaný [-] (80. J. Kadlík [-] ) , M. Bača [-] , T. Burša [-] , M. Pavelka [-] (74. V. Kocourek [-] ) , T. Caudr [-] , J. Kovařík [-] , R. Mikač [-] , O. Pisklák [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - A. Řiháček [-] (88. J. Chludil [-] ) , M. Venený [-] , P. Venený [-] (80. L. Lošťák [-] ) , M. Dlabač [-] , L. Bahulík [-] (73. M. Vyvlečka [-] ) , M. Kraváček [-] , P. Polášek [-] , M. Blažek [-] , D. Kahaja [-] , I. Lošťák [-]

ŽK: 61. T. Malota , 77. T. Caudr - 35. M. Dlabač , 58. L. Bahulík , 83. A. Řiháček , 85. L. Lošťák , 90. P. Polášek .
Hráči zápasu: T. Burša - L. Bahulík , P. Kupka , M. Kraváček .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - BRŠLICA Pavel, KATRŇÁK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Mikulík
Tip experta: remíza

Ve zlínském derby se oba celky rozejdou smírně

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku