3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá se rozloučila se svými fanoušky výhrou nad Březnicí


Branky


7

Na Veselou přijela Březnice, která v posledním utkání vyprašila na svém hřišti kostelecký Moravan a čekalo se, co předvede v Gelur aréně na Veselé. Domácí tým už věděl, že bude brát druhou příčku, neboť zavání Mladcové proti Sehradicím se nepředpokládalo. Začátek utkání vyšel Veselé na jedničku a ta šla brzy do vedení. Hosté však nesložili zbraně a do poločasu dokázali vsítit kontaktní branku. Březnice ve druhém dějství byla blízko vyrovnání, proti byl domácí gólman Petr Červenka. Po hodině hry exligový Tomáš Dujka přidal třetí trefu a body nakonec zůstaly na Veselé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

Rozlůčku se sezónou  2017 – 18 v sobotu na Veselé obstarala Březnice, o poločase skupina roztleskávaček pod vedením paní Lenky Nevrlé a dokončilo ji závěrečné posezení s vyhodnocením sezóny. Všechny body programu byly bez kaňky. Na poslední utkání sezóny (nebo na závěrečnou?) se těšili už všichni. Na střídačce domácích byla tlačenice jako nikdy v průběhu sezóny. Šest náhradníku sedělo v dresech, další v civilu na tribunce, jelikož se tam už nevlezli. Na lavičce hostů jen funkcionáři, takže ráz utkání byl tak trochu dán předem. Začalo se na polovině hostů a tlak domácích korunovali brankami hned v 13. minutě Roman Manďák a v 17.minutě hrající trenér, Tomáš Dujka. Tím okamžikem utkání ztratilo tempo a občas to byl až pěší fotbal. Veselou z letargie probrala až kontaktní branka Březnice v 37. minutě z kopačky Jana Chvíly.  Zbytek poločasu byl docela nervózní ze strany Veselé, jelikož domácím došlo, že Březnice nepřijela prohrát a sama se neporazí.

 

Domácí zkušeným Dujkou výhru pojistili

Hlavně ve druhé půli  Březnice ještě několikrát zahrozila a Veselá  může být hodně ráda, že konec sezóny zastihl  Petra Červenku ve famózní formě a všechny tutovky hostů bravurně zlikvidoval. Klid na kopačky Veselé přinesla až  61. minuta. Míč za obranu zprava nechal Milan Šumšal bez povšimnutí (byl v ofsajdovém postavení). Vlevo si ale naběhl Tomáš Dujka za rozhozenou obranu (reklamovala Šumšalův ofsajd) a křížnou střelou z osmi metrů k zadní tyči prostřelil Dyšlevského potřetí.  V závěrečné půlhodině Veselá zapojila do hry maximálně povolený počet náhradníků, ale skóre už se neměnilo jak díky nepřesnosti domácích v kombinaci i v koncovce, tak i díky výše vzpomínaným zákrokům Petra Červenky v bráně. Všechny tři body tak zůstaly na Veselé, která tak i nadále může snít svůj sen o postupu do 1. A třídy z 2. místa.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Děkuji všem, co dělali v tomto ročníku na Veselé fotbal. Jak 27 hráčům, kteří zasáhli do tohoto ročníku I.B třídy, tak zejména všem těm mládežníkům z týmů dorostu, mladších žáků a obou přípravek. I jejich trenérům a funkcionářům co kolem nich a hřiště chodili a plnili jim svěřené úkoly, také všem sponzorům a vedení Obce. Jmenovat ale budu jen ty dva největší obětavce, co věnovali fotbalu a jeho zázemí, nejen letos, stovky dobrovolných hodin, Tomáše Dujku a Gajdošíka. DÍKY KLUCI !!! Bez nich by na Veselé fotbal nebyl na této úrovni a možná nebyl vůbec. Opět jsme touto sezónou přepsali dějiny fotbalu v obci a tomu jsme všichni upřímně rádi. Děkuji také Petru Kosečkovi a webu fotbalunas.cz, jak tímto projektem perfektně zviditelňuje a propaguje regionální fotbal. Díky.

SK Březnice
Jan Chvíla, hráč: Utekl nám začátek utkání, poté jsme dali kontaktní branku a vyrovnání viselo na vlásku. Domácí pak přidali třetí pojistku...



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Žaludek [-] (46. J. Červenka [-] ) , F. Žůrek [-] (61. P. Dlouhý [-] ) , T. Dujka [-] (78. S. Szivák [-] ) , M. Šumšal [-] , R. Manďák [-] , D. Dlabaja [-] (71. M. Dlabaja [-] ) , D. Sokol [-] , M. Bodlák [-] (64. V. Štěpánek [-] ) , M. Odstrčilík [-] , M. Čoček [-]

SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - P. Mol [-] , P. Daníček [-] , T. Kozel [-] , L. Hamerník [-] , R. Ambrož [-] , J. Chvíla [-] , R. Kamenčák [-] , P. Teplý [-] , V. Stuchlík [-] , M. Kozmík [-]

ŽK: 44. R. Ambrož .
Hráči zápasu: P. Červenka , T. Dujka - J. Chvíla , R. Kamenčák .
Počet diváků: 91.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Fojtík
Tip experta: výhra domácích

Veselá doma nad Březnicí vyhraje

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku