Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2018 17:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice potvrdily proti Bohuslavicím roli favorita


Branky


0

Bolatice s přehledem porazily Bohuslavice a upevnily si první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr z Bolatic přivítal v dohrávce 16. kola mužstvo z Bohuslavic, které přijelo ve začně improvizované sestavě. V jejich brance dokonce nastoupil bývalý ligista a dvojnásobný mistr ligy Jan Baránek. Bolatice byly v prvním dějství jasnými pány na hřišti a svou převahu přetavily v tříbrankový náskok. Vedení se ujaly po deseti minutách hry, kdy Sikora přeloboval hostujícího brankáře - 1:0. Bohuslavicím se za pět minut podařilo srovnat krok, když využil zaváhání domácí defenzivy Jan Vitásek a přehodil brankáře - 1:1. Ve 21. minutě už Bolatice opět vedly, když Sebrala dostal balon do vápna a poslal míč podél brankáře - 2:1. Ve 28. minutě se z vápna prosadil Kretek - 3:1. O pět minut později Kretek uklidil svou hlavičku do kasy - 4:1. 

 

Po přestávce se Bolatice trošku uklidnily, a hra se opticky srovnala. Přesto domácí své vedení ještě navýšily. V 58. minutě po krásné a rychlé kombinační akci navyšoval jejich náskok Tomáš Sněhota - 5:1. Bohuslavice se nestačily ani vzpamatovat a dostaly další gólový úder, když se do listiny střelců zapsal opět Tomáš Sněhota - 6:1. V 66. minutě Bohuslavice korigovaly skóre, když si centr do pokutového území zpracoval Jan Vitásek a prostřeli brankáře k levé tyči - 6:2. Poslední slovo opět měly Bolatice, když střelou asi ze čtyřiceti metrů Sikora vymetl pavučinky z bohuslavické branky - 7:2. 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Byl to zápas vedený ve značně přátelském duchu, oni přijeli v improvizované sestavě, my jsme naopak byli posílení třemi hráči z áčka. Po poločase jsme vedli o tři branky. Po přestávce jsme prostřídali, a bohužel se nám zranili pak dva hráči a my dohrávali v devíti, a hra se opticky srovnala, ale náskok jsme v pohodě udrželi.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): V prvním poločase hráli domácí rychlý, technický fotbal a dostali se do tříbrankového vedení. V druhé se to srovnalo, hrálo se nahoru dolů a hrálo se v bezstarostném tempu.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] (46. T. Sněhota [-] ) - T. Kretek [-] (46. M. Wrána [-] ) , O. Langer [-] , D. Sikora [-] , R. Plaček [-] , M. Sebrala [-] , T. Rataj [-] , M. Sněhota [-] (58. P. Tomšů [-] ) , R. Obrusník [-] , V. Duda [-] , D. Sněhota [-]

SK Bohuslavice B
J. Baránek [-] - J. Vitásek [-] , D. Juchelka [-] (46. D. Vitásek [-] ) , V. Kopka [-] (61. V. Vitásek [-] ) , T. Chlopčík [-] , D. Buhla [-] , R. Pochopien [-] , A. Barč [-] , I. Dominik [-] , V. Janoš [-] , J. Štefek [-]

ŽK: 79. I. Dominik .
Hráči zápasu: D. Sikora - J. Vitásek , J. Štefek , D. Buhla , J. Baránek .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - JARZAB Jaroslav (N), FIURÁŠEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.