4:1
(2:0)
81. T. Wolf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice s přehledem porazily Štěpánkovice


Branky


12

Štěpánkovicím se podařilo snížit až deset minut před koncem za stavu 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudice vrátily Štěpánkovicím prohru z dohrávaného zápasu na začátku jara. Po celý zápas dominovaly na trávníku, a jen skvělý výkon brankáře Lukovicse ochránil hosty od debaklu. V úvodu zápasu hrozily dva domácí útočníci Havranek s Vojtěchem Kryštofem. Buď je vychytal skvělý Lukovics nebo neseřídili správně svá mířidla. První branka se zrodila už ve 12. minutě, když Tomáš Kryštof vyslal dlouhým pasem Havrankeho do úniku, jemuž vyběhl brankář naproti, a Havrankemu stačilo brankáře jen přehodit asi z dvaceti metrů - 1:0. V další šanci nepropálil Lukovicse Tomáš Kryštof. Druhá branka domácích padla ve 34. minutě, když po nahrávce Zipse přiťukl Havranke balon Tomáši Kryštofovi, který nártem napálil balon přímo pod víko - 2:0. V závěru poločasu ještě nepřesně zakončili Vítek s Baránkem. Štěpánkovice se zmohly pouze na jedinou střelu.

 

Hned zkraje druhé půle mohly Štěpánkovice stav zdramatizovat, když dlouhý pasem vyslal Vendelín do samostatného nájezdu Vybrančíka, který si ale na poslední chvíli ukopl balon. A tak platilo pravidlo nedáš dostaneš, když centrovaný míč Riemela dotlačil do kasy na malém vápně Vítek - 3:0. Pak už Sudice jasně dominovaly. Po hodině hry dostaly možnost zahrávat penaltu, ale slabou střelu Baránka vykopl Lukovics nohou a dorážka Riemela skončila jen na tyčce. V 66. minutě zaznamenaly Sudice čtvtou branku, když se na vápně uvolnil Tomáš Kryštof, který naznačil střelu pravou, míč zasekl a levou vypálil do šibenice - 4:0. Štěpánkovice snížily deset minut před koncem, když akce začala u Vendelína, pokračovala dále přes Václavíka, který z první našel Wolfa, který střílel do protipohybu gólmana - 4:1. Sudice ještě zahodili čtyři šance, když dvakrát hlavou mířál vedle Michálek, jednou Zeman s Vítkem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Byli jsme jasně lepší, drželi jsme míč na svých kopačkách. Štěpánkovice přijely v okleštěné sestavě, protože hrálo jejich áčko. My jsme měli spoustu šancí, a mohli jsme dát i další góly. Štěpánkovice toho moc neměly.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Soupeř byl od začátku lepší a mělo jasnou převahu. Nám to na těch krátkých a úzkých hřištích nejde. Praktický nás porazil Tomáš Kryštof, který byl o dvě třídy výš.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
L. Levák [-] - T. Kryštof [-] , D. Havranke [-] (69. M. Zeman [-] ) , P. Baránek [-] , T. Riemel [-] (66. M. Pitra [-] ) , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , A. Schwenzner [-] (50. J. Valníček [-] ) , V. Kryštof [-] (57. P. Michálek [-] ) , M. Kryštof [-] , P. Vítek [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Lukovics [-] - T. Wolf [-] , M. Pluške [-] (66. G. Slaný [-] ) , R. Harasim [-] , J. Hudeček [-] , J. Václavík [-] , L. Vybrančík [-] (50. L. Kožušník [-] ) , D. Halfar [-] , L. Bielan [-] , J. Vendelín [-] , V. Šíma [-]

Hráči zápasu: T. Kryštof , P. Vítek - M. Lukovics .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - BOČEK Marek (N), HLAVÁČ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kartous
Tip experta: výhra domácích

Doma by se body rozdávat neměly. Věřím, že zvítězíme a vrátíme hostům poslední porážku.

Tip: výhra domácích