Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov vypráskal Těškovice


Branky


15

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

-          Čtvrtý jarní zápas jsme sehráli na venkovním hřišti s Komárovem. Opět šlo o konfrontaci prvního celku tabulky s druhým, ale oproti minulému týdnu to pro nás dopadlo velmi špatně!!!

-          V 1.min. domácí hází dlouhý aut do naší šestnáctky, kde naše obrana zaváhá poskakující míč se dostavá až k nohám domácího hráče, který se z bezprostřední blízkostí nemýlí 1:0!

-          V 5.min. z úplně stejné situace dostáváme gól na 2:0! Naší hráči byli asi myšlenkami ještě v šatně nebo na pivě, protože takhle nezachytit začátek utkání je prostě nemyslitelné!!!

-          Ve 13.min. se do soupeřovy šestnáctky dostává Jan Šenk zpětnou nahrávkou nachází Vladimíra Šenka, ale ten z voleje přestřeluje bránu.

-          V 15.min. se už radujeme ( poprvé a zároveň naposled), kdy po odkopu od naší brány se k míči dostává Matěj Krayzel, který v souboji předčí domácího obránce, jde sám na gólmana a střílí gól 2:1!

-          Ve 23.min. nastává skoro totožná situace, kdy Matěj Krayzel se opět po odkopu od naší brány řítí sám na gólmana, ale tentokrát ho nepřekonává.

-          Ve 35.min. po kombinací domácích se k míči dostává v naší šestnáctce jejich výborný útočník Thomas, míč si zkušeně pokryje, náš obránce ho fauluje a kope se penalta, kterou domácí hráč proměňuje 3:1!

-          Ve 38.min. se po ose Daniel Juchelka, Vladimír Šenk míč dostává k Vojtovi Vavrečkovi, který střelou ze šestnáctky míjí těsně bránu.

-          Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním, že musíme urvat minimálně bod, proto jsme změnili rozestavení na 3-4-3.

-          V 47.min. se náš stoper Jakub Solnický dostává k míči prokličkuje skoro celé hřiště, ale v poslední chvíli mu obrana domácích znemožní zakončit.

-          V dalších minutách utkání se do několika slibných šancí dostávají domácí, naštěstí jejich zakončení končí mimo naší bránu.

-          V 58.min. se už ale domácí radují z gólu, kdy na centr zprava si vyskočí zkušený útočník Thomas a hlavičkou zavěšuje 4:1!

-          Po tomto gólu jsme naši hru ještě více otevřeli a hnali se do útoku, ale bohužel se nám nepodařilo s několika slibných šanci střelit gól ba co víc ještě dva góly jsme bohužel dostali.

-           V 70.min. po brejku se dva domácí hráči řítí sami na našeho gólmana Romana Lazeckého, ťukesem ho vyťukají a navyšují skóre na 5:1!

-          V 77.min. po opětovném brejku domácích a nedorozumění Vojty Vavrečky s vybíhajícím gólmanem Romanem Lazeckým si dáváme vlastní gól 6:1!        

-          Tímto pro nás hrozivým skóre utkání končí!

 

-          Chtěl bych poděkovat našim fanouškům za podporu, zároveň se jim omluvit za předvedený výkon a pozvat je na další tentokrát domácí utkání, kde se budeme snažit své zaváhání napravit.                                                                                                                                       P.J.



Sestavy


SK Komárov
R. Matrosz [-] - O. Surový [-] , L. Kerlin [-] , J. Novák [-] - P. Rychtar [-] , M. Hřivnáč [-] , J. Srubek [-] , M. Šubert [-] , M. Mikšík [-] - D. Thomas [-] , L. Kupčík [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Krayzel [-] , D. Illík [-] , J. Solnický [-] , D. Juchelka [-] (72. B. Sroka [-] ) - J. Šenk [-] , O. Strojil [-] , V. Šenk [-] - Č. Korčák [-] , M. Krayzel [-] , V. Vavrečka [-] -

ŽK: 35. J. Srubek - 54. Č. Korčák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - KYJOVSKÝ Tomáš (N), JEDLIČKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Budišovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů