4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Téměř snadná záležitost pro Hříškov


Branky


0

Utkání v Hříškově bylo rozhodnuto již v prvním poločase, kdy byl vyloučen hráč hostí a domácím se podařilo vstřelit 3 branky. Druhá půle již byla v režii domácích borců a hráči Pátku dokázali je zkorigovat výsledek tesně před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto v prvním poločase

V 15. minutě hry se po špatné rozehrávce domácího brankáře Pavla Bichrta dostal k míči útočník soupeře a bylo to 0:1. Pak převzali otěže zápasu domácí, kdy po přihrávce Pořta si navedl míč na střelu Jan Vážný, propálil gólmana hostí a srovnal na 1:1. Ve 36. minutě našel Jan Vážný nádherným centrem hlavu Miroslav Kašpara a ten přehodil brankáře 2:1. Ve 41. minutě přesprintoval Miroslav Kašpar stopera hostů a fauloval ho v pozici, kdy postupoval sám na branku. Rozhodčí ho vyloučil a nařídil přímý kop. Ten si postavil Jan Vážný. Nejprve nastřelil pouze zeď, ale z dorážky už se nemýlil a zvýšil na 3:1.

Otěže druhého poločasu v rukou hříškovských

Za otěže ve druhém poločase tahali už jen domácí, ale dlouho se jim nedařilo výhodu vyloučení v soupeřově týmu gólově zúročit. Až v 67. minutě se po centru Knoblocha dostal po skrumáži ve vápně míč ke Kašparovi, a ten skóroval na 4:1. Musel ale v 72. minutě po druhé žluté kartě hřiště opustit. Hostům se podařilo jen korigovat výsledek, kdy v 90. minutě snížili na konečných 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hříškov
Miroslav Kašpar (sekretář SK Hříškov): Utkání jsme měli plně pod kontrolou a je škoda, že se nám to nepodařilo vyjádřit větším gólovým rozdílem. Jsme ale rádi, že 3 body zůstaly doma.




Sestavy


SK Hříškov
P. Bichrt [-] - M. Knobloch [-] , M. Kůrka [-] , M. Srbecký [-] , Z. Pokorný [-] - D. Kašpar [-] , J. Vážný [-] , J. Čenohorský [-] , V. Pořt [-] - P. Hnilica [-] , M. Kašpar [-]


ŽK: 57. M. Kašpar , 60. M. Knobloch , 63. M. Kašpar . ČK: 72. M. Kašpar .
Místo: Hříškov. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.