2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký závěr v Libčevsi


Branky


0

V Libčevsi se na hřišti potkala z pohledu tabulky soutěže dvě vyrovnaná mužstva. Domácí šli v začátku utkání do vedení, ale hosté dokázali do konce půle zápas otočit. Domácím se podařilo stav ve druhém poločase srovnat a navíc mohli jít v úplné závěru do vedení, ale pomezní rozhodčí byl proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal lépe pro domácí, kteří se ujali vedení již v desáté minutě, kdy skóroval Jiří Oppenauer. Vedení netrvalo dlouho a hosté z Hříškova brzy vyrovnali na 1:1. Domácím se hra do poločasu moc nedařila, trochu znejistili, hosté toho využili a po rohovém kopu dali gól na 1:2. Druhý poločas byl však v režii domácích, kteří si vytvořili převahu s mnoha gólovými příležitostmi. Branku se jim však vstřelit nepodařilo. V 75. minutě se domácí dočkali vyrovnání na 2:2. Po krásném centru z pravé strany se útočník Jiří  Bečvář trefil hlavou do levého horního růžku hříškovské branky. V nastaveném čase pak mohla  Libčeves rozhodnout utkání. Po nádherném pasu útočník Jiří Oppenauer vstřelil gól, jenže hostující pomezní nesmyslně zvedl praporek a sudí Lapka gól neuznal. Ještě o dvě minuty později byl sporně vyloučen Jiří Bečvář za nesportovní chování.



Ohlasy k zápasu


AC Libčeves
Josef Bečvář (předseda AC Libčeves): Celkově bych hodnotil zápas jako bodovou ztrátu pro náš tým. Hlavně druhý poločas byl rozhodující v neproměnění spousty gólových příležitostí. Po výkonu ve druhém poločase jsme si zasloužili vyhrát. K výkonu rozhodčího Lapky se nelze slušně vyjadřovat.




Sestavy


AC Libčeves
P. Kotěšovský [-] - M. Matouš [-] , F. Zeman [-] , Z. Leinveber [-] , P. Golis [-] - P. Matouš [-] , T. Svoboda [-] , D. Štembera [-] , M. Polák [-] - J. Oppenauer [-] , J. Bečvář [-]


ŽK: 14. P. Golis . ČK: 90. J. Bečvář .
Místo: Libčeves.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.