3:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

14.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubenečtí už mysleli na dokopnou


Branky


0

Domácí už asi mysleli na dokopnou. Doma nechali překvapit a podlehli Libčevsi. Ale konečné umístění do 4. místa je pro ně velkým úspěchem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlé brejky Libčevse domácí nestačili

 Hosté začali svižně, jejich rychlonozí útočníci dělali domácí obraně problémy. Už v 6. min. ještě domácí brankář Jan Gucký zachránil nebezpečnou akci hostí, ale v 11.minutě však již inkasoval po špatně hozeném autu. V polovině poločasu se domácí také začali dostávat do zápasu, objevil se i náznak kombinace a přišlo i několik příležitostí ke vstřelení branky. Daniel Polena svůj pokus zakončil z hranice velkého vápna daleko vedle soupeřovy svatyně. Ve 25. minutě mířil přímý kop z pravé strany do pokutového území, ale byl tečovaný a Lukáš Kožíšek zakončil jen lehkou dorážkou. Za další 2 minuty Zukal u pravé tyče nedosáhl na pěkně zahraný centr. Hned nato Daniel Polena z levé strany vystřelil a míč se jen otřel o tyč. Také bombu Lukáše Kožíška brankář jen s obtížemi vytáhl nad břevno. Šanci měli rovněž hosté. Ve 32. minutě byl domácí brankář Jan Gucký překonán, ale dobíhající Ladislav Vukliševič zachránil situaci na brankové čáře. Pak ale přišla gólová akce lubeneckých. Martin Zásměta vybojoval u rohového praporku míč, ideálně ho přihrál do pokutového území Jaroslavu Kuchařovi a ten přesnou střelou srovnal na 1:1. Domácí se z vyrovnání neradovali moc dlouho. Přišel rychlý útok hráčů Libčevse a bylo to 1:2. Na vedoucí branku hostí zareagovali Patrik Ledvina a Lukáš Kožíšek, ale jejich šance gólem neskončily. Obrovskou šanci na srovnání stavu lubenečtí promarnili ve 39. minutě. Zahrávali penaltu za sražení agilního Lukáš Kožíška. Prudká rána Martina Zásměty však skončila na břevně. Hosté byli v 1. poločase přesnější, neustále hrozili rychlými brejky a dokázali i dva proměnit. Domácí v druhé části 1. poločasu získali převahu vyjádřenou několika šancemi, zejména neproměněná penalta asi rozhodla o osudu utkání.

Góly jako přes kopírák

Druhý poločas začali opět lépe hráči hostí. Již ve 47. minutě musel likvidovat brankář Jan Gucký jejich prudkou střelu. Přišla 51. minuta a hosté zvýšili na 1:3. Domácí se snažili, měli pár šancí a v 62. minutě se jim podařilo snížit stav na 2:3. Po zahraném rohovém kopu se ve velkém vápně nejlépe orientoval Jaroslav Kuchár a skóroval. V tu chvíli domácím ožila naděje na srovnání a možná i na otočení nepříznivého stavu. Ale hostům z Libčevse stačila jedna minuta a bylo to rázem 2:4. Za dalších 8 minut ještě zvýšili na 2:5 a bylo rozhodnuto. Byly to branky jak přes kopírák, rychlé průniky do těžkopádné obrany. Ještě v 79. minutě domácí zkorigovali stav Lukášem Kožíškem, který pronikl do pokutového území a umístěnou technickou střelou vsítil branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Lubenec
Ladislav Vopat (trenér TJ Spartak Lubenec): Hosté předvedli kvalitní jednoduchou hru založenou na rychlých protiútocích. Jejich hbití útočníci dělali domácím hráčům velké problémy. Hra byla podpořena výborným výkonem jejich brankáře. Naši co do počtu šancí nezůstávali pozadu, bohužel procento využití bylo tentokrát slabé. Škoda neproměněné penalty, možná se mohlo utkání vyvíjet jinak. Nelze se však vymlouvat, dalších brankových příležitostí bylo dost. Vítězství hostů je zasloužené. Hráčům musím poděkovat za celou sezónu, zvláště jarní výkony už měly svoji kvalitu a celkový počet 47 bodů a 4. místo je pro celý tým nečekaným a příjemným překvapením.




Sestavy


TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] , J. Dubec [-] - L. Bezemek [-] , Z. Vukliševič [-] - D. Polena [-] , M. Zásměta [-] , L. Kožíšek [-] , M. Lorenc [-] - P. Ledvina [-] , J. Kuchár [-] , K. Zukal [-]


Místo: Lubenec. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.