2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horko uspalo krásnodvorské hráče


Branky


7. J. Fros , 55. J. Blacha
0

Za horkého letního počasí se potkali na hřišti mužstva Žíželic a Krásného Dvora. Hostům sluneční paprsky moc nesvědčily, na rozdíl od žíželických nevyužili žádnou ze svých šancí, a to rozhodlo, že tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil žíželickým

V nepříjemně horkém a dusném počasí pro fotbal se potkali v sobotu na žíželickém hřišti domácí s celkem Krásného Dvora. I když podmínky měly oba týmy stejné, do utkání vstoupili aktivněji domácí hráči. V 7. minutě rozehráli dobře rohový kop a špatně postavená obrana hostů nestačila pokrýt osamoceného hráče domácích Jaroslav Frose, který hlavou pohodlně překonal brankáře Yurie Popenka. Hosté pokračovali i po tomto momentu stále vlažně a nemohli se stále dostat ke své kombinační hře. Míče odehrané obránci se hned vracely nazpět, a to velice zatěžovalo jak záložní, tak i obrannou hru Krásného Dvora. Hosté mohli ve 25. minutě vyrovnat. Kapitán hostí Lukáš Kamír pěknou střelou pod břevno protáhl domácího brankaře Tomáše Večeřeho, který jen s námahou vyškrábl střelu na roh. Po jeho zahrání se odražený míč dostal k nehlídanému Lukáši Vágnerovi, ale ten překopl žíželickou branku.

Marná snaha Krásného Dvora

Do druhé půle nastoupili domácí už bez zraněného stopera Martina Oppela. To vedlo k větší aktivitě hostí ve středu hřiště. Stále více zaměstnávali domácí obránce a začali se prosazovat i doposud dobře hlídaní hráči Milan Hrbík a Michal Lesňák. Ale za otěže zápasu tahali domácí. V 55. minutě, po špatně odehraném míči obrany Krásného Dvora a následném faulu u postranní čáry, žíželičtí zahráli dobře přímý kop, který skončil na zadní tyči branky a domácí hráč Jan Blacha ho dorazil do sítě. Hosté se ještě pokusili zkorigovat nepříznivý stav. V 70. minutě dobře pronikl Lukáš Vágner do žíželického vápna a zpětnou nahrávkou našel  Milana Hrbíka, který měl před sebou zcela prázdnou branku. Ten ale zaváhal a branku přestřelil.  Za další dvě minuty pěkně pronikl Michal Lesnák až před domácího brankáře, který mu šanci vyrazil na roh. Poslední šance na zvrat pro krásnodvorské přišla v 88. minutě, kdy si na centr naběhl stoper Jakub Umlauf, ale jeho hlavička skončila vedle brány. A tak body tentokrát zůstaly domácím hráčům, kteří své brankové příležitosti na rozdíl krásnodvorských proměnili.



Ohlasy k zápasu



TJ Krásný Dvůr
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): První poločas byl odehrán za převahy domácích, kteří těžili z přesnější hry a vice využívali celého prostoru hřiště. Každé mužstvo mělo svůj poločas. V prvním byli jasně aktivnější domácí, ve druhém my. Bohužel dvě své příležitosti domácí proměnili, my ze čtyř vyložených ani jednou neskórovali, a to rozhodlo celý zápas. Utkání bylo velice korektně řízeno rozhodčím Tomášem Bechynským.



Sestavy


TJ Žiželice
T. Večeře [-] - M. Oppel [-] (46. F. Elias [-] ) , J. Fros [-] , L. Drchal [-] - J. Kinzel [-] , J. Blacha [-] , I. Teuber [-] , L. Kestřánek [-] , J. Švejda [-] - M. Panský [-] , P. Zuščík [-] (85. F. Lukač [-] )

TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - J. Umlauf [-] , P. Žáček [-] , L. Kamír [-] , S. Barták [-] - M. Elbogen [-] (46. K. Tesař [-] ) , M. Lesňák [-] , O. Lesňák [-] , M. Hrbík [-] - V. Kotrc [-] , L. Vágner [-] (75. M. Šinágl [-] )

Místo: Žiželice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.