3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

14.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Josef Košín versus Krásný Dvůr


Branky


0

Velkou překážkou byl krásnodvorským domácí brankář Josef Košín, který podal výborný výkon a nedal hostům naději alespoň na čestný úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli Josef Košín

Ano, tak by se dal nazvat poslední zápas krásnodvorských fotbalistů na půdě v Peruci. Domácí brankář Josef Košín byl největší překážkou pro krásnodvorské hráče v posledním kole okresního přeboru. Už ve druhé minutě skvělým zákrokem vytáhl střelu Jakuba Umlaufa, který zahrával trestný kop z dvaceti metrů. Po tomto momentu hosté začali hrát v bojovnějším duchu a kombinační hrou se více snažili domácí hráče přidržet co nejdéle na své polovině. Vydrželo jim to jen do 15. minuty, kdy si hostující obránci neporozuměli s vyběhnuvším brankářem Jurijem Popenkem, míč propadl ke zcela volnému hráči Romanu Sekulovi, a ten věděl, kam s ním. Do konce první půle si hosté připravili ještě tři čisté brankové šance, ale v cestě jim vždy stál už zmiňovaný domácí brankář Josef Košín.

Peručtí využili chyb hostí

Druhý poločas začali krásnodvorští méně koncentrovaněji. Ve 48. minutě se špatně zorientoval na velkém vápně dorostenec Daniel Karev, kdy místo odkopu od branky vrátil míč zpět do vápna a umožnil domácímu Milanu Čížkovi zvýšit na 2:0. Za dalších sedm minut po rohovém kopu domácích nechali hostující obránci opět zcela volného Milana Čížka, a ten pohodlně hlavičkoval do sítě hostů. To byl signál pro trenéry Krásného Dvora, aby z lavičky řádně „vysvětlili“ hráčům zbytečné chyby, které se neustále opakovaly. Bohužel ke střídání nemohlo dojít, neboť hosté dorazili na zápas pouze s 11 hráči. Mezi 75. až 85. minutou měli hosté ke korekci skóre ještě dvě brankové šance, ale brankář Josef Košín byl vždy na svém místě. Poslední utkání letošní sezóny tak bylo pro krásnodvorké hráče smolné. Bojovali, ale brankář Josef Košín byl vždy proti a za svá záda míč nepustil.

 



Ohlasy k zápasu


FK Peruc
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): I přes malý počet hráčů jsme vstoupili do zápasu aktivní hrou a vytvořili si dost příležitostí ke vstřelení branky. Bohužel první naši chybu potrestali domácí úvodní brankou, a to hráče trochu zbrzdilo, než se dostali opět do zápasu. Druhý poločas opět začal dvěma našimi chybami, které domácí dokázali potrestat a bylo po utkání. Zvláště, když naše největší šance výborně zlikvidoval domácí brankář Josef Košín.




Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - R. Sekula [-] , M. Košín [-] , R. Aichinger [-] , M. Kratina [-] - J. Mašín [-] , M. Žižek [-] , M. Máša [-] , M. Majer [-] - J. Suchopár [-] , M. Čížek [-]

TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - O. Lesňák [-] , S. Barták [-] , M. Elbogen [-] , J. Umlauf [-] - D. Karev [-] , M. Lesňák [-] , V. Balog [-] , M. Šinágl [-] - V. Kotrc [-] , K. Tesař [-]

Místo: Peruc. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.