Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

6.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav vyhrála tenisově


Branky


13

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté předvedli doslova hororový vstup do utkání. Už po pěti minutách hry opakovaný přetažený rohový kop našel domácího Petrů a ten poslal Čáslav do vedení 1:0. O chvíli později Náchodští chybovali ve středu hřiště, rychlý protiútok domácích likvidoval spolehlivý Kobos. První střelu na domácí branku si Náchod připsal v 19. minutě, pokus Hlavy však gólmana Čáslavi z klidu nevyvedl. To už se nedalo říct o akci hostí z 21. minuty, kdy Simon našel Malého, který se po uvolnění odhodlal k jedovaté střele, kterou vyrazil brankář na roh. O pět minut později mířil těsně vedle domácí branky Hlava. Když už Náchod přebíral taktovku, přišla ledová sprcha. Ve 28. minutě vyřešil Kobos závar před svou brankou rohovým kopem, po němž Hannich z malého vápna upravoval na 2:0. Blízko snížení byl Náchod ve 39. minutě, kdy Simonovu standardní situaci zakončoval Brich a domácí gólman jeho pokus zázračně lapil. Obrovský nedůraz hostujících hráčů stál těsně před přestávkou za třetí brankou v síti Náchoda – 3:0.

Do druhé půle vstoupili podstatně aktivněji hosté, jenže Malý střílel vysoko nad branku a do podobných míst poslal míč ze tří metrů také Brich. Svou trestuhodně promarněnou šanci mohl Brich napravit v 56. minutě, jeho další pokus ale brankář domácích výborně zneškodnil. Jak lze snadno dávat branky, ukázala znovu Čáslav v 73. minutě, kdy po rohovém kopu zvyšoval už na 4:0 Mráz. Debakl pak ze zápasu udělaly závěrečné minuty. Nejprve v 87. minutě hostující hráči jen přihlíželi, jak si domácí Kunášek navádí ve velkém vápně míč do střelecké pozice (5:0) a na konečných 6:0 zvyšoval v 89. minutě střelou k tyči z trestného kopu Čuchal.

 

zdroj: http://fknachod.sklub.cz



Sestavy


FK Čáslav
M. Kubát [-] - P. Mráz [-] (73. R. Richard [-] ) , T. Skokan [-] , J. Hannich [-] (70. J. Kořínek [-] ) , D. Uher [-] (64. J. Čuchal [-] ) , J. Petrů [-] , J. Jícha [-] , P. Kunášek [-] , J. Vančura [-] (79. T. Kopp [-] ) , L. Vebr [-] , T. Mlynka [-] (65. J. Strnad [-] )

FK Náchod
P. Kobos [-] - J. Nejman [-] , D. Král [-] , M. Malý [-] (58. J. Sobotka [-] ) , D. Nejman [-] , P. Simon [-] , L. Hlava [-] (68. R. Pípek [-] ) , M. Rojšl [-] (77. M. Brich [-] ) , J. Podolník [-] , J. Kábrt [-] , M. Moravec [-]

ŽK: 30. M. Brich , 72. J. Kábrt , 90. M. Moravec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - NOVOTNÝ Miroslav, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích