D. Holub 54.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Defenziva Lán držela dlouho, přesto byla prolomena


Branky


54. D. Holub
11

Lány přijely do Rakovníka s defenzivní taktikou a sázkou na brejky. Obranná činnost dlouho fungovala bezchybně, ale domácí rezerva ji postupem času překonala. Jediný gól ve druhém poločase rozhodl o tom, že body zůstávají na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncert neproměnených šancí

Na začátku utkání se dostal do velké šance Balík, ale jeho lob trefil tyč. Dále se hrálo mezi vápny, bylo k vidění pár nepřesností na obou stranách. Dlouho se čekalo také na střelu domácího celku, všechny předchozí byly zblokovány. Ta přišla až ve 29. minutě, kdy pálil za vápnem Tvrz jen do ochranné sítě nad brankou. Po něm to zkoušel Fojtík, ale také nad. Dobrý pokus Gregora taktéž zpoza šestnáctky byl zblokován na rohový kop.

 

Lány dále zahrozily po nákopu z vlastní poloviny, kdy míč lízl Reichl hlavou a vyslal Balíka do sóla. Ten si ale míč předkopl a Šíma tak měl lehkou práci. Brankou neskončila ani střela Nováčka za vápnem, která letěla těsně vedle tyče. Ve 44. minutě mohl poslat góla do šatny Mates, ale Nováčkovo vybídnutí si špatně zpracoval a nepotrestal tak špatné Javůrkovo vyběhnutí.

Domácí v těsném vedení

První šanci druhého poločasu si vytvořili hosté, ale Cafourkův průnik do vápna zastavil dobrým skluzem Kýzl. Gól padl v 54. minutě, kdy Vukliševič vracel hlavou do vápna přetažený centr, míč se dostal k Holubovi a ten vyslal na Javůrka střelu do středu branky. Hostující brankář si jí ale srazil do branky a poslal domácí celek do vedení – 1:0. Lány se dostávaly opět do vhodné příležitosti, ale buď byl na místě s obranným zákrokem Kýzl nebo hostující celek chtěl dotáhnout akci až „do kuchyně“ místo jednoduchého zakončení.

 

Ostatní dlouhé míče za obranu sbírala domácí defenziva spolu s brankářem Šímou. Další šance byla v podání SKR, kdy centrovaný míč do vápna minul jeden z bránících hráčů. Balon se odrazil od Krupičky k Holubovi a ten z blízkosti trefil pouze boční síť. V 77. minutě obrovská šance domácích, kdy Gregor našel milimetrovým pasem Nováčka, ten dával pod sebe na nabíhajícího Krupičku s Holubem. Prvně jmenovaný to vzal na sebe, ale přestřelil. Dále se dostal do zakončení dvakrát po rohovém kopu Mareš, ale ani jednou neuspěl. Vyrovnání měl v poslední desetiminutovce na kopačce Balík. Ideálně si připravil míč po centru do vápna, obtočil se a místo uklizené střele k tyči volil razanci a nechal vyniknout Šímu.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Petr Kýzl, stoper: "Nikdo mi nemůže upřít, že jsme na míči dominovali. Hosté poctivě bránili a hrozili z rychlých brejků. Pár šancí si vypracovali, ale v tu chvíli byl připraven fantastický Petr Šíma. Důležité jsou 3 body a čisté konto. Jdeme zápas od zápasu. Já osobně chci mířit vysoko, ač je před námi spousta práce, uvědomujeme si, že nic nepřijde samo."




Sestavy


SK Rakovník B
P. Šíma [-] - D. Holub [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] (46. P. Tvrz [-] ) , P. Kýzl [-] , M. Tvrz [-] (60. J. Mareš [-] ) , M. Krupička [-] , J. Gregor [-] , T. Mates [-] , P. Nováček [-] , Z. Vukliševič [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - P. Schöner [-] , K. Tetour [-] - M. Petr [-] , M. Cafourek [-] , J. Matějka [-] , P. Buršík [-] - M. Balík [-] , M. Reichl [-] (62. L. Švolba [-] ) - J. Loskot [-] , D. Švigár [-]

ŽK: 25. Z. Vukliševič - 50. D. Švigár .
Hráči zápasu: P. Kýzl , J. Gregor .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Martin Zelenka
Tip experta: výhra domácích

Nováček soutěže Lány obdržel v posledních dvou zápasech 12 branek. Na horké půdě SK prohraje minimálně o 3 góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích