Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Římova si vylámali zuby na domácím celku v Horní Stropnici


Branky


19

Produktivita domácích v zápase Horní Stropnice s celkem z Římova slavila úspěch a domácímu celku tak zajistila vítězství a první tři body do tabulky v podzimní části...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mála vytěžili domácí maximum

V tomto utkání se střetla mužstva, která se ukázala minulý týden v opačném světle. Domácí Horní Stropnice si odvezla vysokou prohru ze Zlivi a hosté naopak na domácím hřišti uštědřili vysokou porážku hráčům z Trhových Svin. Tento zápas ale začal šťastněji pro domácí hráče, kdy hned ve 3. minutě po neodvráceném rohovém kopu domácích se ve vápně nejlépe zorientoval Domanský a otevřel skóre zápasu - 1:0. Poté hosté sice začali ovládat hru ve středu hřiště, ale do zakončení se dostávali jen sporadicky a když, tak chyběl důraz i přesnost v zakončení. Domácí sice útočili výjímečně, ale když se do rychlého protiútoku dostali, skončilo to brankou. Ve 25. minutě ještě gól domácích neplatil pro ofsajdové postavení dorážejícího útočníka, ale o deset minut později v minutě 34. již svůj samostatný průnik útočník Kořínek chladnokrevně zakončil - 2:0. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Hosté se ze svého tlaku konečně prosadili, ale na body to nestačilo

Do druhého poločasu musel tým Římova vystřídat brankáře. Hra se však nezměnila, hosté tlačili, ale zakončení bylo stále tristní a góly se nedostavovaly. Přišel tedy trest od domácích hráčů, kteří chtěli soupeři ukázat, jak se takové šance proměňují a udeřili opět v 59. minutě, kdy se parádně trefil z přímého kopu Dominik Chovanec a potrestal tak faul na svého spoluhráče Kunágla - 3:0. Poté hráči z Římova vrhli všechny síly do útoku a v 71. minutě snížil zaslouženě Martin Kollár, po přihrávce od Martina Koupala - 3:1. Tato situace hosty povzbudila a schylovalo se k vypjaté koncovce zápasu. K té ještě přispěl v 86. minutě hostující Koupal, jenž si vyměnil roli s Kollárem, který mu poslal krásný gólový pas a podařilo se snížit - 3:2. Po rozehrávce sice hosté pokračovali v útočném tlaku, kdy už domácí pouze zuby nehty začali bránit jednogólové vedení. Ale paradoxně ještě udeřili hráči domácí Stropnice a střelou z vápna přes hostujícího brankáře pečetil výhru v 89. minutě levý obránce Václav Bušta - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Jiří Maršálek ( hráč ): Soupeř hrál od začátku kombinačně lépe, ale my jsme naštěstí proměňovali rychlé protiútoky, do kterých jsme se dostávali. I proto si myslím, že díky naší produktivitě a bojovnosti jsme vyhráli zaslouženě, přestože byli hráči hostů fotbalovější.

TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Bohužel jsme nedokázali přetavit naší převahu v branky a naopak po chybách jsme inkasovali. Musíme se poučit a hrát zodpovědně, dostat čtyři branky je hodně. Nezbývá jen pogratulovat soupeři a připravit se na další zápas.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - R. Valíček [-] , V. Bušta [-] , R. Domanský [-] , J. Holej [-] , D. Chovanec [-] , T. Kořínek [-] , J. Kunágl [-] , M. Kusák [-] , J. Maršálek [-] , M. Mikl [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - J. Štrajt [-] , F. Šmíd [-] , P. Crkva [-] , J. Martiš [-] , P. Maršík [-] , F. Kukačka [-] , M. Koupal [-] , M. Kollár [-] , P. Havlíček [-] , L. Froněk [-]

ŽK: 37. T. Kořínek , 84. P. Brousek .
Hráči zápasu: D. Chovanec , T. Kořínek .
Místo: Horní Stropnice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Špelina Miroslav - CHOVANEC Zdeněk (N), KORCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Lukáš BLAŽEK
Tip experta: výhra hostů

Horní Stropnice sice na jaře bojovala o záchranu, ale v minulém utkání předvedla slibný začátek, když pak zřejmě odešla fyzicky. Naopak Římov byl jedním z nejlepších týmů jara a formu si evidentně přenesl i do nové sezóny. A jak to pálí kanonýru Římova Kollárovi? O tom by mohli povídat hráči Béčka Trhových Svinů. Myslím, že Římov "vyloupí" Horní Stropnici a Kollár si udělá minimálně jednu čárku na svém střeleckém účtu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů