FOTO: Dívčice doma opět neuspěly, Hrdějovice odváží všechny body


Branky


23

Duel Dívčic s Hrdějovcemi nabídl v rámci 13. kola III. třídy, možná trochu překvapivě, velmi vyrovnanou bitvu. Atraktivní střetnutí nakonec rozhodl šest minut před koncem obránce Přemysl Kukačka který vstřelil rozhodující branku hostí. Domácí si ve druhé půli nedokázali vytvořit slušnou šanci a na domácí vítězství si tak musí počkat až do jarní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byli domácí spokojenější

Dívčičtí chtěli odčinit zaváhání z posledního kola, kdy prohráli na půdě Lipí. Úvodní velkou šanci duelu si vytvořily domácí. Václav David nebezpečně odcentroval z levé strany, Ridvan míč nezkrotil a Václav Strnad zakončoval z víc než slibné pozice. Branku ale netrefil. Domácí tato nevyužitá příležitost musela mrzet, jelikož v patnácté minutě zakončil rychlý brejk po centru Miklíka Josef Sázel a přesnou hlavičkou nedal domácímu brankáři šanci. Dívčice zanedlouho odpověděly. Strnad prostrčil míč na pravou stranu, kapitán J. Valenta nacentroval do pokutového území, kde stál připravený Jan Lexa a míč doklepl za bezmocného brankáře. Hosté chtěli na inkasovanou branku odpovědět, všechny pokusy ale likvidoval připravený Lukáš. Poté přišel herní útlum z obou stran, hosté sice drželi míč na svých kopačkách, ale nedokázali si vytvořit vážnější příležitost. Domácí se dočkali vedení ve 45. minutě. Na rohový kop Tvrzického si naskočil Hájek, prodloužil na Leoše Valentu a ten neměl problém míč doklepnout do branky – 2:1. Domácí tak odcházeli do kabin spokojenější.

Hosté otočili nepříznivý stav a odváží všechny body

Druhá půle byla o poznání méně útočná ze strany Dívčic. Domácí si sice dokázali vytvářet příležitosti, ale nikam se bezhlavě nehnali. Naopak Hrdějovice si dokázaly, na rozdíl od první části hry, gólové šance vytvořit. Prvním, kdo prověřil Lukáše v dívčické bráně byl hostující Miklík, který operoval před brankou domácích po pasu Suchana. Domácí defenzíva si zatím s jeho akcí poradila. Akce domácího týmu probíhaly zejména po pravé straně a byly v režii agilního Valenta, po jednom z jeho průniků mohl navyšovat vedení Strnad, ale nedokázal v rychlosti usměrnit herní předmět mezi tři tyče. Vyrovnání přinesla až 78. minuta. Domácí ztratili míč na útočné polovině soupeře, ten využil rychlý brejk a záložník Martin Miklík neměl problém překonat domácího brankáře - 2:2. Po této brance se domácí nedokázali vymanit z tlaku a bylo jen otázkou času, kdy dostanou třetí branku. V 84. minutě přispěchaly Hrdějovice se závěrečným direktem. Sázel vyslal do vápna Jakuba Hůdu, jehož přihrávku před bránu již pohodlně ve třetí gól přetavil Přemysl Kukačka. V nastaveném čase se ještě domácí dostali do náporu, vyrovnávací branku to ale nepřineslo. Hrdějovické mužstvo tak porazilo Dívčice 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Domácí zápas jsme opět nezvládli, musíme dohrát sezonu a v zimě se s tím pokusit něco udělat...




Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAFATA Martin - AMBROŽ Martin (N), HAMBERGER František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - LAFATA Martin: 9
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 7
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Mír Dívčice: 6
Výkon hostů - TJ Slavoj Hrdějovice B: 8
Hodnocení hráčů - domácí: Leoš Valenta - 5, Libor Waldhauser - 7, Jan Lexa - 7, Luboš Tvrzický - 7, Jan Bezpalec - 6, Václav Strnad - 7, Jiří Hájek - 8, Vladimír Valenta - 6, Štěpán Hájek - 7, Václav David - 7, Jan Valenta - 7, Radek Lukáš - 6,
Hodnocení hráčů - hosté: Martin Hondlík - 9,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Pavel Příhoda
Tip experta: výhra domácích

Dívčice teď dvakrát ztratily a budou nadále usilovat o prolomení domácí smůly a těsně vyhrají 3:2.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:52

Tip: výhra domácích