0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další bodová loupež ze strany nováčka soutěže


Branky


17

Nováček I. A třídy Starý Plzenec si v prvním kole čerstvě rozehraného ročníku vyšlápl na zkušenější tým z Mochtína. Po dvou přesných zásazích z prvního poločasu se raduje se zisku premiérových tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita na straně hostí

Skóre mohli otevřít hosté ze Starého Plzence již v 11.minutě, kdy kopali penaltu nařízenou za faul Pavla Staňka, ale trefili jen tyč. V 15. minutě vyslal povedenou střelu domácí Jiří Čeleda, ale gólman Slováček byl připraven. Mochtín hrál v té době dost zakřiknutě a nejistě, soupeř z toho těžil. Hosté lépe kombinovali, měli rychlejší a přesnější přechod do útoku a ve 30. minutě šli po chybách v obraně domácích do vedení - 0:1 - gól Martin Pícka. Ve stejný moment měli domácí šanci na vyrovnání, ale centr domácího Tomáše Babky si uvnitř pokutového území našel pouze hostující gólman Slováček. Stejný muž hostů zkrotil i střelecké pokusy Matěje Kapusty a Zdeňka Pláničky. Na druhé straně se při rychlém přechodu do útoku zaskvěl útočník Pícka, avšak podruhé přes brankáře Mochtína Blahníka neskóroval. Bezmocní pak byli domácí při dorážce Kuncendörfera ve 44. minutě, který se nejlépe zorientoval v závaru před brankou a z blízkosti poslal hosty do dvoubrankového vedení...

Úmorné vedro zpomalilo tempo hry

Druhý poločas začal opět v nasazení, ale úmorné vedro bralo síly hráčům obou celků, Mochtín ale bojoval naplno a nezvdával se. Ve druhém poločase měl více ze hry i více šancí, přesnější zakončení však chybělo. Nejblíže byli ke kontaktnímu golu střelci Zdeněk Plánička, Jiří Dolejš a Jan Žiak, který dokonce v 73. minutě trefil levou nohou břevno hostující brány. Útočné výpady domácích se podepsaly na vyloučení hostujícího Zelinky, který musel v 76. minutě ze hřiště po druhé žluté kartě. Vedení si však hosté ze Starého Plzence pohlídali a z Mochtína si odvezli tři cenné body z pozice nováčka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Trenér a kapitán Jiří Dolejš mladší: Soupeř měl štěstí s tím, že my jsme mu góly přímo nabídli. Druhou půli hráli tvrdě a zaměřili se na bránění, výsledek si pohlídali. My jsme lepili tým i z mládeže, z těch, kdo byli k dispozici. Musíme zlepšit defenzivu a efektivitu v útoku.

SK Starý Plzenec
Zdeněk Ernest: Vydřené tři body, spokojenost s výkonem i s produktivitou.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - P. Staněk [-] , T. Dolejš [-] , J. Dolejš [-] , J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] , J. Čeleda [-] (87. Z. Novák [-] ) , T. Babka [-] , M. Kapusta [-] (46. J. Pretzelmayer [-] ) , D. Gajdušek [-] , Z. Plánička [-]

SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - P. Menšík [-] (89. P. Batěk [-] ) , M. Ulč [-] (80. M. Vaněk [-] ) , M. Pícka [-] , P. Brejcha [-] , T. Pata [-] , J. Kuncendörfer [-] , R. Vávro [-] , J. Will [-] , T. Mašek [-] , L. Zelinka [-]

ŽK: 34. Z. Plánička , 54. J. Čeleda - 31. R. Vávro , 42. J. Kuncendörfer , 67. M. Pícka , 69. P. Brejcha , 75. L. Zelinka . ČK: 76. L. Zelinka .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích