J. Chmelík 15.
M. Holar 70. (p.)
2:1
(1:0)
72. T. Trejbal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:00

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov v souboji nováčků přetlačil Chodský Újezd


Branky


15. J. Chmelík , 70. M. Holar (p.) - 72. T. Trejbal (p.)
20

Fotbalisté Chodova zvítězili nad Chodským Újezdem 2:1. Domácí si v opticky vyrovnaném utkání vypracovali dvougólový náskok, který už hosté jen mírnili proměněnou penaltou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chmelík potrestal chybu hostujícího brankáře

Souboj o důležité body spolu svedli nováčci soutěže – Chodov a Chodský Újezd. První poločas divákům mnoho zábavy nenabídl. V 15. minutě však přišla hrubá chyba hostujícího brankáře Kozáka, který nepovedeným výhozem připravil šanci Janu Chmelíkovi a ten nečekaným darem nepohrdl.

Skóre završily proměněné penalty

Po změně stran už to byla rozhodně zajímavější podívaná. Hosté se snažili o vyrovnání a dostávali se i do šancí, ovšem koncovka vázla. Naopak, v 70. minutě byla proti nim nařízena penalta a Martin Holar zvýšil na 2:0. Hned o dvě minuty později dostali možnost zahrávat pokutový kop i hráči Chodského Újezdu. Nemýlil se ani Tomáš Trejbal, který tak ještě vrátil svému týmu naději. Závěr se odehrál pod taktovkou hostů, kteří však z velkého náporu nedokázali vytěžit alespoň vyrovnání. CHodov se v tabulce posunul na sedmé místo, hosté jsou hned za nimi.



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Milan Zajíc (asistent trenéra): První poločas se hrál defakto bez šancí, většinou mezi vápny. Gól jsme soupeři darovali po chybě gólmana. O přestávce jsme si něco řekli v kabině, naše hra ale byla pořád stejná. Po penaltě jsme prohrávali 2:0. Pak nám rozhodčí pomohl, že pískl penaltu, která se asi pískat nemusela. To nás dostalo do zápasu, pak jsme byli lepší, ale bohužel jsme velkého množství příležitostí nedokázali dát gól. Každý si musíme sáhnout do svědomí a radikálně něco změnit. Tohle je další zápas, který jsme měli vyhrát, ale kvůli neproměňování šancí jsme ho prohráli.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
P. Cihlář [-] - M. Holar [-] , D. Kobes [-] (88. L. Holar [-] ) , T. Hruška [-] , P. Smazal [-] , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , M. Holar [-] , M. Lorenz [-] (53. D. Mai [-] ) , D. Lorenz [-] , J. Chmelík [-] (73. T. Cuhra [-] )

TJ Chodský Újezd
L. Kozák [-] - M. Trejbal [-] , M. Beneš [-] - M. Samek [-] , L. Pikl ml. [-] (81. I. Skopych [-] ) , J. Pikl [-] , V. Pryvrattskyi [-] - P. Pikl [-] - L. Pikl st. [-] (68. J. Zivčák [-] ) , P. Opava [-] (76. J. Čepelák [-] ) , T. Trejbal [-]

ŽK: 38. D. Lorenz , 41. P. Holar , 53. M. Holar , 72. P. Cihlář - 46. M. Trejbal , 70. M. Beneš .
Hráči zápasu: J. Chmelík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Komanec Petr - MIFKOVÁ Hedvika, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Výhra újezdu na penalty. Nejvyrovnanější utkání kola nabídne zajímavé momenty.

Tip: výhra domácích