3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec oslavil pouť výhrou nad Vískou


Branky


51. O. Král , 79. J. Kohout , 89. O. Král
13

Zástupy diváků přilákal pouťový zápas v Herálci. Hosté z Vísky se statečně drželi, nakonec ale padli a dostali 3 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V prvním poločase se hrál opatrný fotbal, hosté byli spíše Zálezlice a hrozili z brejků,  avšak  nepodařilo se jim využít dvě příležitosti. Nejprve se sám uvolnil Lacina, ve vápně ale trefil jen vedle tyče. Kolem 30. minuty se uvolnil na vápně Čermák, ale jeho střela neměla razanci, takže si s ní gólman poradil. Na konci poločasu hlavičkoval po rohovém kopu domácí Klement. Jeho pokus vykopl z brány obránce Vísky. Do půle branka nepadla.

Herálec strhl vítězství na svojí stranu

Druhou půli hrál Herálec z kopce dolů a začal toho využívat. Již v 51 minutě se prosadil Král, po pěkné kombinační příhře. Zanedlouho šel sám na bránu hostí Kohout, ale netrefil bránu. V 70. minutě si navedl míč za vápnem hostující Málek, jeho střela však skončila těsně nad břevnem domácí brány. Branka padla až na druhé straně. V 79. minutě vstřelil gól Kohout. Po závaru ve vápně se první dostal k míči a uklidil jej do sítě. Pojišťovací třetí branku přidal opět král, když vybojoval míč v souboji s brankářem hostí a zasunul jej do prázdné brány. Herálec tedy vyhrál 3:0 a s šesti body je pátý, Víska je zatím 11. se dvěma bodíky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Václav Ulrich, obránce: Byl to pouťový zápas, takže jsme chtěli samozřejmě vyhrát a ukázat se. Dá se říct, že jsme hru poměrně kontrolovali a nepouštěli Vísku do šancí. Měli jsme poměrně dost příležitostí, ale trápí nás koncovka.

Sokol Víska
Lukáš Málek, záložník: Po první půli jsme pomysleli opět alespoň na remízu, ale s přibývajícím časem pomalu síly docházely... Když si vytvoříme tři až čtyři brankové příležitosti, tak musíme dát alespoň jednu branku, jinak v této soutěži nejde vyhrát. Utkání mělo slušnou úroveň k čemuž přispěla i pouť v Herálci, takže dorazilo hodně diváků.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Bradáč [-] - V. Ulrich [-] , J. Brůna [-] , A. Ježek [-] , T. Klement [-] - T. Dobrovič [-] (65. J. Pátek [-] ) , O. Král [-] , J. Vlk [-] (74. M. Bárta [-] ) , J. Kohout [-] - V. Vašák [-] , M. Dvořák [-] (86. T. Tecl [-] ) -

Sokol Víska
D. Čermák [-] - M. Benák [-] (35. V. Ondráček [-] ) , M. Houdek [-] (82. A. Filip [-] ) , D. Kufr [-] , M. Hýbl [-] , P. Lacina [-] , J. Čermák [-] (79. R. Grund [-] ) , L. Málek [-] , R. Sadílek [-] , B. Psota [-] , J. Krupička [-] (46. L. Fikar [-] )

ŽK: 38. J. Kohout , 42. J. Vlk - 70. M. Houdek .
Hráči zápasu: O. Král - D. Čermák .
Místo: Herálec. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: výhra hostů

Měli jsme hrát doma, nakonec jedeme do Herálce... Takže to bude o to těžší...
Těžko říct co od soupeře čekat, ale určitě tam jedeme pro body. A věřím,
že by jsme se mohli hecnout a přivezt první plný bodový zisk, tedy vyhrát toto utkání. Dvojka na nás.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů