Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutá ponorka padla doma s Čejovem, na první výhru si tak bude muset ještě počkat


Branky


21

Zápas se odehrál na velice dobře připraveném Ústrašínském hrišti, ale to je tak asi vše dobré, co by se o fotbalovém odpoledni dalo říci, tedy alespoň z pohledu domácích. Ústrašínská sestava byla opět zdaleka ne kompletní a to do značné míry rozhodlo celý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabený Ústrašín dokázal alespoň v první půli držet krok

Od začátku se nucené přeskupení všech řad Žluté ponorky projevovalo. Čejov hrál svůj typický brejkový fotbal, ke kterému má rychlostně disponované ofenzivní hráče. Nesehraná Ústrašínská obrana si moc nevěděla rady s útočnými nájezdy hostů, a tak se hned druhá velká šance ujala a skončila v síti. Před gólmanem vyplaval osamocený hráč hostí a neomylně míč uklidil k tyči. Po této úvodní facce se domácí snažili zlepšit svůj herní projev, s čímž se dostavovali i první náznaky šancí. V 19. minutě museli ústrašínští nuceně střídat pro zranění, takže už tak značně zdecimovaný tým se dočkal dalšího oslabení. Nicméně do hry se dostal Míra Staněk, který po výborně sehrané akci předložil míč Dederovi, který spolehlivě uklidil míč k tyči. Po vyrovnání skóre se vyrovnala i hra a Ústrašín se začínal postupně dostávat do lepších příležitostí. Do konce poločasu se domácí dostali do několika velice slibných příležitostí, ale tradičně je trápila špatná koncovka, díky které i z dobrých příležitostí netrefovali bránu. Ústrašín držel míč a Čejov podnikal nebezpečné protiútoky. Na tom se do konce poločasu nic nezměnilo, ikdyž Čejovští měli několikrát velice blízko ke vstřelení branky, tak několikrát zasáhl velice dobře ústrašínský brankář Rohovec a domácí obránci si po úvodních nezdarech vedli také slušně.

Lukáš Moravec dokonal hattrick a Čejov mohl slavit

Druhý poločas pokračoval tam, kde první skončil, a to v útočném fotbalu, který se přeléval ze strany na stranu a stále měli více nebezpečné protiútoky hosté. Bojovalo se na obou stranách s rozdílem, že měl Ústrašín o trochu větší držení míče a dostával se tak do kombinace, která je pro něj typická. Po několika slibných, bohužel opět neproměněných šancích přišlo potrestání po jednom z mnoha Čejovských protiútoků. Hostující hráč se dostal za Ústrašínskou obranu a v samostatném úniku se tentokrát již úspěšně prosadil. To byla samozřejmě nepříjemnost, která na chvíli otupěla snahu domácích o vstřelení gólu. Následovala však nejlepší pasáž Ústrašína, ve které měl několik slibných šancí a dvě opravdu velké. V první selhal domácí obránce, kdy tváří v tvář odkryté polovině branky nezakončil a hostující stoper mu míč ukopl a do druhé se dostal střídající domácí veterán, který ze skrumáže trefil ze dvou metrů nohu hostujícího brankáře. Poté domácím viditelně začali docházet síly a Čejov je nemilosrdně zásoboval dalšími akcemi, které povětšinou likvidoval až domácí brankář. Nicméně v 87. minutě se opět dostal za vysunutou Ústrašínskou obranu hostující hráč a typicky z pro tento zápas z brejku definitivně rozhodl. Nutno podotknout, že zápas byl velice dobře odříděn rozhodčím Babákem.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Utkání pravdy se odehrálo na ústrašínském hřišti a zřejmě i napovědělo, jakým způsobem budou ve spodní polovině tabulky rozdané karty. Zatímco Čejov se dokázal semknout a naplno bodovat dokonce i s výraznějším brankovým rozdílem, tak Ústrašín podruhé za sebou schytal tvrdou lekci kvůli slabé docházce svých hráčů k mistrovskému utkání. Pro Žlutou ponorku je nejvyšší čas se vzpamatovat a začít konečně sbírat body, jinak v letos už tak vyrovnané soutěži budou mít obrovské problémy.




Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] , S. Hrbek [-] , R. Popelka [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , P. Seknička [-] (78. L. Jírů [-] ) , T. Dedera [-] , O. Habáň [-] (19. M. Staněk [-] ) , M. Rod [-] , P. Mazanec [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - T. Prokop [-] , L. Moravec [-] , L. Kratochvíl [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , J. Rohovec [-] (85. J. Hložek [-] ) , R. Smrčka [-] (90. J. Cvrček [-] ) , O. Doležal [-] , O. Beneš [-] , J. Semrád [-]

ŽK: 33. R. Popelka , 38. T. Jírů , 85. P. Mazanec - 38. M. Krupička , 85. J. Hložek .
Hráči zápasu: L. Moravec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BABÁK Martin - NOVÁK Petr (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Narazí na sebe dva vyrovnané týmy předurčené k bojům ve spodní polovině tabulky. Za delší provaz budou tahat sice domácí, jenže i Čejov ukáže své kvality a body se tak budou dělit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích