1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 13:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svou sílu demenstrovala Horní Cerekev i ve Speřicích


Branky


15

Před utkáním by se našel málokdo, kdo by neočekával pohledný vyrovnaný fotbal. Ano, ta první část splněna byla, jenže o nějaké vyrovnanosti nemohla být vůbec řeč. Horní Cerekev měla po celých devatesát minut utkání pevně ve svých rukách a mířila za demolicí soupeře. Tu odvracel akorát brankař Tkadlec, jenž si připsal několik skvělých zákroků a významně se zasloužil o to, že se Speřice nakonec vyhnuly debaklu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Absolutní dominance hostů vyústila ve dva góly

Za krásného počasí na skvěle připraveném pažitu se dal očekávat lítý vyrovnaný boj o každý míč. Průběh zápasu byl ale překvapivě zcela jednoznačný. Hosté se do nováčka soutěže od začátku zakousli a míč k souvislejší akci mu půjčovali jen sporadicky. První příležitost ke skórování měl ve 12. minutě po vyšachování obrany M.Kůta, ale jeho střelu zastavila tyč. O chvíli později už se síť za Tkadlecovými zády rozvlnila. Po ose P.Chadim – M.Kůta se míč dostal k J.Serbusovi, který svůj průnik zakončil jeslemi domácímu gólmanovi. Speřičtí nestíhali a museli odvracet jeden výpad za druhým. V 25. minutě byl na konci skvělé kombinační akce H.Novák, ale v jasné pozici hlavou minul. Vzápětí M.Kůtovi stoprocentní gól výborným zákrokem zhatil D.Tkadlec. Další akce už ale brankou skončila, když J.Serbus hlavou zužitkoval milimetrový centr L.Suchého. Domácí byli v těchto chvílích zralí na timeout, na ten však ještě museli počkat do poločasového hvizdu. Do té doby ještě odolali dvěma velkým šancím Cerekvických – hlavičce J.Serbuse a střele P.Chadima. Držení míče se dá v první půli odhadnout poměrem 20:80 ve prospěch SKHC.

Na žádný zvrat se domácí nezmohli a po zásluze prohráli

Ani druhý poločas nepřinesl výraznější změnu. Naopak, hned ve 46. minutě střílený centr L.Suchého usměrnil do sítě P.Chadim. Místo snahy hostů o korekci výsledku tak dál trvala výrazná převaha hostujícího celku. Po hodině hry měl hattrick na kopačkách J.Serbus, ale rychlou kombinační akci zakončil jen těsně vedle. Domácí se sympaticky snažili kombinovat, ale k ohrožení branky J.Mezery to nevedlo, což dokumentuje fakt, že první střelecký pokus domácí zaznamenali až v 80. minutě...! To už byl na hřišti střídající rychlonožka M.Eremiáš, který do hry domácích přece jen vnesl trochu kvality a přesnosti. Přesto musel D.Tkadlec znovu odvracet jasnou šanci J.Serbuse při zakončení centru M.Kůty. Domácí se v samém závěru dočkali alespoň čestného gólu, když se po rohu hlavou trefil M.Linhart. Jednoznačný zápas tak skončil pro domácí výběr ještě lichotivým výsledkem, na čemž měl lví podíl skvěle chytající D.Tkadlec, kterým svými zákroky zabránil debaklu.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (brankař Horní Cerekve): Od začátku jsme měli zápas ve své moci, dařila se nám kombinace, jen v zakončení nás stále tlačí bota. Celkově byl k vidění pěkný zápas, a to i díky soupeři, který chtěl hrát fotbal i za nepříznivého stavu.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - T. Vrzalík [-] (28. J. Merunka [-] ) , J. Holenda [-] , L. Svoboda [-] , D. Moravec [-] , M. Linhart [-] - J. Svoboda [-] , A. Žáček [-] , J. Kořínek [-] (58. M. Eremiáš [-] ) - R. Anděl [-] (72. J. Menšík [-] ) , P. Huňáček [-] -

SK Horní Cerekev
J. Mezera [-] - H. Novák [-] (58. V. Hrdina [-] ) , P. Chadim [-] , J. Serbus [-] , M. Brada [-] , J. Havel [-] , M. Kůta [-] , L. Loukota [-] , L. Suchý [-] , J. Plachý [-] , Š. Filsoch [-] (71. T. Cimler [-] )

Hráči zápasu: D. Tkadlec - J. Serbus , M. Kůta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TŮMA Petr - MORAVEC Roman (N), RAZIMA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Speřice i Horní Cerekev jsou hodně silné směrem dopředu, na zadní vrátka ale občas zapomínají a dostávají hloupé góly. Fanoušci si určitě přijdou na své, padne hodně branek, vítěz z tohoto duelu ale nevzejde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích