2:1
(0:0)
53. M. Rygl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B doma dokázalo doma po obratu zvítězit


Branky


18

Fotbalisté Chlístova si v zápase na půdě rezervy Jemnicka málem dokráčeli k další výhře, ale nezvládli závěr zápasu a prohráli 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Jako již několikrát v minulých kolech  opět i tentokrát musel řešit Chlístov, zda k utkání vůbec odjede jedenáct hráčů. V neděli v dopoledních hodinách se tentokrát omluvilo hned pět hráčů, kteří k utkání nemohli z různých důvodů odcestovat. Ale i přes tuto skutečnost hosté utkání začali dobře a první poločas viděli diváci vyrovnaný zápas. Stejně tak, jako domácí mužstvo si hosté vytvořili několik vyložených brankových příležitostí, které  však nedokázali využít. V koncovce byli velice nepřesní a nebo situace řešili složitěji, než bylo v dané situaci třeba. Domácí však na tom byli úplně stejně a také zahodili i ty nejvyloženější šance. Do kabin se šlo tedy za bezbrankového stavu. 

Domácí v závěru urvali tři body

 Druhý poločas začal ve stejném stylu jako první. Opět se hrál otevřený fotbal s kombinačními akcemi a šancemi na obou stranách. V probíhající 53. minutě se diváci dočkali první branky, kdy přesným pasem za obranu domácích Pavel Špaček našel nabíhajícího Michala Rygla a tento lobem přes golmana domácích poslal hostující barvy do vedení. Ani po této brance se obraz hry nezměnil a obě mužstva hrála pohledný fotbal. Ke zlomu utkání však došlo v 65. minutě, kdy po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch Miroslav Svoboda. Tento nejprve v 60. minutě dostal první žlutou kartu za nemístné komentování rozhodnutí asistenta rozhodčího, při ofsajdových situacích a o pět minut druhou žlutou kartu za podražení soupeře z boku v souboji o míč. Bylo jasné, že v takto vyrovnaném utkání bude ztráta jednoho muže v poli velmi znatelná. Domácí toho využili v plné míře a začali hosty v posledních dvaceti minutách přehrávat. Ze strany hostů se vytratila kombinace a řešili nesmyslně vše dlouhými nákopy. Domácí si vytvářeli jednu šanci za druhou a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří vyrovnat. Odolávali až do 81. minuty, kdy domácí zakombinovali po pravé straně a přesný centr do malého  vápna s přehledem uklidil do branky Dřímal Jakub a srovnal tak skóre na 1:1. O pět minut později předvedli domácí akci jako přes kopírák, jen s tím rozdílem, že v malém vápně zakončoval Sevelda Martin a poslal domácí do vedení. Na toto hosté již nedokázali odpovědět. Aby toho nebylo málo, tak po skončení utkání neudržel nervy na uzdě Michal Rygl a okomentoval výkon rozhodčího s hanlivou urážkou. Za což zákonitě obdržel také červenou kartu. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: První poločas zápasu by ze strany domácích i hostů pomalý a nepřinesl příliš mnoho šancí. Teprve v druhé půli domácí využili svých šancí a odnesli si tři body.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Do pětašedesáté minuty se hrál pro diváky atraktivní, oboustranně pohledný fotbal. Následně přišlo oslabení našeho mužstva zbytečným vyloučením Svobody a tudíž změnou stylu hry, ve strachu o výsledek. Domácí tuto příležitost využili na sto procent a v poslední desetiminutovce zápas otočili dvěma brankami. Tentokrát jsme soupeři tři body zcela jistě darovali. Z hlediska průběhu hry vyhraný zápas, z hlediska obrazu hry remízový zápas jsme si prohráli sami svojí nedisciplinovaností a zbytečným vyloučením. Neodpustím si však i tu poznámečku, že úplně největší podíl na prohře mají hlavně ti hráči, kteří vůbec k utkání nedorazili.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Anděl [-] (90. M. Sevelda [-] ) , L. Sevelda [-] (57. J. Dřímal [-] ) , P. Nevrkla [-] (45. Z. Nikrmajer [-] ) , J. Kalášek [-] (78. M. Kristek [-] ) , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , D. Svěrák [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - T. Kuchařík [-] , J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] - P. Špaček [-] , M. Svoboda [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] - M. Rygl [-] , R. Hruška [-] -

ŽK: 84. D. Svěrák , 90. M. Sevelda - 60. M. Svoboda , 73. M. Rygl , 79. L. Hrbáček , 90. J. Pokorný . ČK: M. Rygl , 65. M. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Sevelda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - SVOBODA Ondřej, KINCL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: výhra hostů

Fotbalisté Chlístova prožívají vynikající střeleckou formu, což také potvrdí na hřišti Jemnicka B.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza