2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 15:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr padl v Žichovicích!


Branky


0

Lhota poprvé na jaře zůstala bez vstřeleného gólu i bodu, náskok na čele se tak zmenšil na osm bodů. Naopak domácí vítězstvím stvrdili postavení v první polovině tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, ovšem i přes řadu vyložených šancí se diváci v prvním poločase branky nedočkali. Mohli tak o přestávce pouze spekulovat, zda-li se jich týmu povede husarský kousek a jako první Lhotu na jaře skolí.  

 

A to se také povedlo. V závěru druhého poločasu totiž Musil našel ve vápně Marka Špírka, který se zbavil obránce a zavěsil. Hosté ještě vrhli všechny síly do útoku, ale nakonec udeřilo na druhé straně. Do brejku do otevřené obrany vlétl Ion Butnaru a v Žichovich se mohlo začít naplno slavit.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Radim Šiška: „Hosté byli lepší, měli hodně střeleckých příležitostí. Jenže své šance nedali a my je za to potrestali.“

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles: „Chtěli jsme rozhodnout o postupu, začali jsme aktivně, měli jsme míč v držení. Jenže v pěti vyložených šancích jsme nedůrazně zakončili. Soupeř hlavně bránil a z ojedinělého útoku skóroval, smolná porážka.“



Sestavy


TJ Žichovice
J. Rojík [-] - L. Mourek [-] , J. Šimáček [-] , J. Frýzek [-] , J. Bálek [-] - M. Špírek [-] , R. Šiška [-] , I. Butnaru [-] , O. Musil [-] , T. Harant [-] - P. Bálek [-] (88. D. Krejčí [-] )

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - M. Cink [-] , M. Kučera [-] , P. Korous [-] - M. Křížek [-] , J. Kohout [-] , A. Nejdl [-] (65. Z. Černý [-] ) , J. Hrdlička [-] , D. Štádler [-] - D. Křížek [-] , M. Strejček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.