Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice svůj stín nepřekročily a od Luhačovic inkasovaly osm branek


10

Poslední tým tabulky z Boršic hostil jednoho z aspirantů na postup - celek z Luhačovic. Hosté od začátku zápasu na hřišti jasně dominovali a do půle se jim podařilo vsítit tři branky. Ve druhém dějství se rozjel brankostroj hostí naplno a domácí inkasovali dalších pět branek, nakonec se jim přeci jen podařilo vstřelit čestný úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

Favorizované Luhačovice v posledním kole doma vyprášily Bystřici pod Hostýnem a tak šel před utkáním v Boršicím trošku strach z formy hráčů z lázeňského města. Navíc domácí celek není úplně v ideálním rozpoložení a poslední výprasky mu na klidu určitě nepřidaly. Funkcionáři Boršic se snažili před začátkem tohoto duelu ještě nějakým způsobem vystužit kádr týmu, ale na konsolidovaný luhačovický tým to prostě nestačilo. Luhačovjané šli do vedení velmi brzy Kořenkem, poté ale až do 40. minuty drželi domácí fotbalisté se svým soupeřem krok. Ráz celého utkání určily dvě slepené branky hostí do šatny, kdy se trefil Postava a v samotném závěru prvního dějství Ondřej Červenka. Do kabin tak odcházeli hosté s tříbrankovým vedením, které vlilo klid na jejich kopačky.

Brankostroj hostujícího týmu neustal ani po přestávce

Ve druhé půli hosté navázali na svůj brankostroj ze závěru prvního poločasu a domácí také nestíhali fyzicky. V 56. minutě Hruboš a o dvě minuty později Kryšpín vsítili další branky a luhačovický celek na hřišti jasně dominoval. Závěr utkání už byl v jednoznačné režii hostí, kteří přidali tři další branky a domácí tak odcházeli s dalším debaklem. Soupeř byl nad jejich síly, ale do 40. minuty domácí Boršice drželi velmi příznivý stav 0:1, ale pak se s brankami roztrhl pytel a domácí hráči už na rozjeté Luhačovice prostě nestačili. Luhačovice tak ukázaly před dalším utkáním s Hlukem dobrou formu, domácí tým čeká výlet do Bystřice pod Hostýnem a tam znovu nebude mít na růžích ustláno.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
web Boršic:

FK Luhačovice
web FK Luhačovice: V zápasu s posledními Boršicemi jsme si s chutí zastříleli a za dvě utkání jsme vsítili patnáct branek...Áčko po vysoké výhře v Boršicích přivítá doma Spartak Hluk, který minulý víkend poprvé vyhrál za tři body, doma porazil Juřinku 2:0. Začátek utkání je 10:15.



Sestavy


SK Boršice
A. Boček [-] - R. Kohoutek [-] , M. Bartošík [-] , J. Růžička [-] (75. F. Pfeffer [-] ) , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] , M. Cigoš [-] , O. Kočenda [-] (37. J. Andrýsek [-] ) , E. Trlida [-] , Z. Holomčík [-] , L. Býček [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - O. Červenka [-] , B. Červenka [-] , A. Popelka [-] , P. Postava [-] (56. M. Pavlíček [-] ) , V. Pavlíček [-] , D. Hubáček [-] (82. L. Bača [-] ) , M. Bernátek [-] (46. J. Kryšpín [-] ) , J. Suchý [-] , M. Polách [-] (32. T. Hruboš [-] ) , J. Kořenek [-] (75. R. Pešek [-] )

ŽK: 89. M. Cigoš - 70. J. Kořenek .
Hráči zápasu: M. Cigoš - J. Suchý , O. Červenka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - KOTAČKA Rostislav, NĚMEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jaromír Svozil
Tip experta: výhra hostů

Zde to bude jasná záležitost luhačovických fotbalistů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů