Skaštice šokovaly fotbalisty Luhačovic a vedou překvapivě tabulku


Branky


11

Šlágr tohoto kola byl na programu ve Skašticích, kam přijeli fotbalisté z Luhačovic. Hosté provázela v posledních duelech skvělá střelecká forma a tak se čekalo, jak si s ní nováček soutěže poradí. Domácí ale předvedli vynikající výkon a už po půli vedli o dvě branky. Ve druhém dějství pokračovaly Skaštice v nátlakové hře a přidaly další dvě trefy. Utkání nakonec skončilo vysokou porážkou hostí, což se určitě nečekalo. Domácí tým se navíc výhrou překvapivě vyšvihl do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do dvoubrankového vedení

Početná divácká kulisa byla zvědavá na atraktivní duel dvou týmů z vrchu tabulky. Ovšem utkání si vzali do své režie domácí hráči. Skaštice hned od úvodu pokračovaly ve svých vydařených výkonech z předešlých kol. První branka v zápase padla už v 8. minutě. Sova poslal před hostující bránu krásný centr, na který si naskočil GOJŠ a tvrdou hlavičkou poslal svůj tým do vedení. Na vedoucí branku se snažili hosté reagovat, ale domácí hráči hráli velmi pozorně a svého soupeře do vážnějších situací nepouštěli. Naopak navýšit vedení mohl Konečník, ale jeho volej skončil v ochranné síti. Domácí sniper si gólovou radost užil o pár chvil později a opět to byla výstavní trefa. Jeho střela z přímého kopu skončila v pravé šibenici hostující brány.

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili další dvě branky

I ve druhé půli se hrál rychlý kombinační fotbal. Větší kvalita ale byla na domácí straně. Hráči Skaštic si zodpovědně plnili své úkoly a po hodině hry přidali třetí branku. Gojš unikl po levé straně a jeho přihrávka před bránu našla zcela volného FRÝDLA, který míč uklidil do sítě. I v dalším průběhu hry to byli hlavně domácí hráči, kteří divákům předváděli vydařené útočné akce. Průnik Zavadila musel zastavit svým zákrokem až brankář Kořenek. Po krásném centru Bubly hlavičkoval do protipohybu brankáře Mynarčík, ale míč těsně minul bránu. Čtvrtou branku obstarala střídající dvojice hráčů. Škrabana vyslal přesnou přihrávku na rozběhnutého VYMĚTALA, který se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Skaštice tak porazily jednoho z favoritů Krajského přeboru a navíc mu nedovolily ani skórovat. Brankář Večeřa udržel své druhé čisté konto v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web Skaštic: Skaštice šlágr kola zvládly a udržely si domácí neporazitelnost. Bonusem k jasné výhře je i posun na čelo tabulky, kde se budou Skaštice vyhřívat minimálně do dalšího kola.

FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Domácí předvedli velmi dobrý výkon. Prakticky nás do ničeho nepustili. A když k tomu přidáme, že my jsme si přišli jen zahrát, tak výsledek tomu naprosto odpovídá. Při kritice se urazíme, všechno okecáme! Chtělo by to zase víc makat, když se nedaří, jiný recept neexistuje. Každopádně klobouk dolu před soupeřem, byl výborně připraven.



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - L. Batík [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (85. S. Škrabana [-] ) , M. Glozyga [-] , M. Ančinec [-] (54. R. Frýdl [-] ) , A. Sova [-] (80. R. Vymětal [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , D. Menšík [-] , O. Zavadil [-] (75. D. Mynarčík [-] )

FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - O. Červenka [-] , D. Hubáček [-] , P. Postava [-] (65. T. Maček [-] ) , B. Červenka [-] , M. Bernátek [-] (61. R. Pešek [-] ) , A. Popelka [-] (46. M. Pavlíček [-] ) , M. Polách [-] , J. Kryšpín [-] , J. Suchý [-] , J. Kořenek [-]

ŽK: 14. J. Kořenek .
Hráči zápasu: J. Gojš , D. Menšík - O. Červenka .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2018 18:28
Hodnocení zápasu
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: František Novák
Tip experta: výhra domácích

Skaštice zastaví sérii luhačovických fotbalistů

Tip: výhra hostů

Luhačovice pamatují lepší časy, a v tomto zápase na ně dají vzpomenout.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích