P. Malý 90.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice poprvé na jaře doma nebodovaly


Branky


0

Domácí po nepříjemném odpočtu bodů na podzim v době kdy kralovali v této soutěži a záhy klesli až dno tabulky  se velmi úspěšně začali zpamatovávat a velice rychle s nasbíranými body začali snižovat hrozivý propad bodů  od odstatních soupeřů. Po dvou jarních domácích výhrách ale přišla první ztráta v minulém kole v Chanovicích prohrou 2:1 a stejně těsné prohra nyní doma s rozjetou Zákavou je na cestě za záchranou nepříjemně přibrzdila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žákava lépe začala a šla do vedení

Od první minuty měli více ze hry hosté . Domácím se nedařila jejich kombinační hra  a toho využil soupeř, který si od 24.minuty vybudoval jednobrankový náskok. brankou Aleše Hudáčka. Do konce  poločasu se už nic nezměnilo na hře ani výsledku.

Kontaktní z pokutového kopu branka přišla příliš pozdě

Ve druhém poločase byla hra obdobná tomu prvnímu.. V 77.minutě hosté udeřili podruhé , když zvýšili brankou , kterou vstřelil  Vojtěch Saro.Blovický trenér Jan Boltím udělal změnu v rozestavení z pozice stopéra se přesunul do zálohy Miloš Heřman a hra domácích se se zvedla k lepšímu. Hosté začali v závěru šetřit takticky čas střídáním . Domácí snaha o zkorigování výsledku přinesla kontaktní branku až příliš pozdě.  V 90minutě nebojácně prošel do vápna Pepík Diviš . Hostujícíhu brankáři nezůstalo nic jiného než ho faulovat a znásledné nařízené penalty skoroval Petr Malý.Na vyrovnání  již nezbyl čas a  Blovice již na body nedosáhly.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Vedoucí družstva Sokola Blovice Miloš Herman : "Smolná prohra která v naší situaci mrzí o to víc, že byla doma. Do zápasu jsme se vrátili kontaktní brankou z penalty příliš pozdě . Ve zbývajícího čase už se nám víc nepodařilo a i po nepředčivém výkonu Tomáše Kovaříka jsme prohráli 2:1. V našemu týmu bych vyzdvihl výkon brankáře Jiřího Šabaty a Miloše Heřmana.":




Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Heřman [-] , O. Laibl [-] , V. Davídek [-] , J. Stegmuller [-] - J. Rous [-] , K. Hajský [-] (57. R. Rous [-] ) , D. Lukáš [-] , T. Feja [-] - P. Malý [-] , T. Nekola [-]

FK Žákava
T. Kosnar [-] - P. Fiala [-] (86. P. Bláha [-] ) , R. Slapnička [-] , J. Winkelhöfer [-] , V. Mencl [-] (57. R. Škala [-] ) - L. Drugda [-] , M. Boukal [-] (88. J. Kotora [-] ) , M. Skala [-] , A. Huňáček [-] - J. Smazal [-] , V. Saro [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.