1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel bez branek rozhodly penalty


Branky


0

Šlágr šestnáctého kola nabídl souboj vedoucího týmu se čtvrtým mužstvem soutěže - Kdyně vs. Koloveč B. Kdo se těšil na strhující utkání s kupou branek, ten musel být zklamán. Diváci se gólu vůbec nedočkali, v penaltách pak uspěl domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Presižní duel byl, jak už výsledek napovídá, nesmírně vyrovnaný. Diváci se však nenudili, oba týmy se snažily hrát rychle a kombinačně. Svižnému utkání však chybělo to nejdůležitější - brankové příležitosti a hlavně góly. Nejblíže k němu měli domácí, kteří ve druhém poločase trefili z přímého kopu jen břevno hostující branky a do vedení se nedostali. Bezbrankový zápas tedy rozhodly pokutové kopy, ve kterých byla úspěšnější Kdyně, která nakonec šťastně zvítězila 5:4.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Michal Kratochvíl: S šancemi na obou stranách si poradili brankáři svých týmu, domácí nastřelili v 70. minutě břevno, pohlednému zápasu chyběly pouze branky.

TJ Slavoj Koloveč B
Miroslav Duchoň: Utkání bylo kvalitní a rychlé, bohužel se hrálo na špatném hřišti.



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - M. Miklič [-] , P. Forst [-] , L. Výškrabka [-] , J. Šmejkal [-] - K. Knauer [-] , K. Forst [-] , M. Výškrabka [-] , K. Šmejkal [-] - M. Džugan [-] , R. Mathauser [-]

TJ Slavoj Koloveč B
M. Janeček [-] - M. Diviš [-] (58. J. Chval [-] ) , T. Mastný [-] , R. Baxa [-] , M. Záhrobský [-] - T. Pergl [-] , M. Lucák [-] , T. Šlajs [-] , J. Bittengl [-] - M. Duchoň [-] , T. Homolka [-]

Počet diváků: 105.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.