4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 14:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd neměl s výhrou žádný problém


Branky


0

Fotbalisté Sokolu Merklín zavítali na horkou půdu Dlouhého Újezdu, který se nachází na pátém místě tabulky. Domácí soka jasně přehráli a vyhráli 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli měli převahu domácí hráči, kteří si vytvářili šance a dostávali se do zakončení. První gól duelu však padl až ve třicáté páté minutě, to když se přesně trefil záložník Sparty Patrik Marek. Do konce první půle už se skóre neměnilo a v dalším průběhu byla hra otevřená.

Dlouhý Újezd si však vedení vzít nenechal, naopak ho ještě ve druhém poločase zvýšil. Fotbalisté Merklína neuhlídali domácího Petra Houdu, který zvyšoval na 2:0. O pár chvil později se tentýž hráč mohl radovat znovu, vstřelil totiž svůj druhý gól v utkání, celkově třetí svého týmu. Na konečných 4:0 upravoval v 85.minutě střídající Pavel Chejnovský.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ludvík Jüthner (TJ Sparta Dlouhý Újezd): První poločas jsme měli mírnou převahu, z které jsme vytěžili vedoucí branku. Ostatní šance na obou stranách zůstaly neproměněny. Ve druhém poločase se naše hra výrazně zlepšila, přibylo množství šancí, ze kterých jsme tři proměnili, když soupeř postupně tzv. odpadl. Výhra je zcela zasloužená.




Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - P. Houda [-] , P. Marek [-] , R. Bučan [-] , M. Štrupl [-] - L. Pernglan [-] , V. Zeman [-] , L. Havel [-] , M. Havel [-] - M. Dvořák [-] , A. Dravecký [-] (75. P. Chejnovský [-] )


Hráči zápasu: P. Houda .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.