3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 15:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd přestřílel Tlumačov


Branky


0

Domácí Sparta přivítala na svém hřišti fotbalisty Tlumačova a vypadalo to na velice vyrovnaný souboj, což se potvrdilo. Úspěšnější nakonec byli domácí, kteří si připsali cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do úvodu utkání vstoupili jasně lépe domácí fotbalisté, ale trestuhodně neproměnili své šance. Trest opravdu přišel, Tlumačovští se totiž dostali záhy do vedení. Ve 30 minutě však vyrovnal domácí obránce Petr Houda. Dlouhý Újezd i nadále diktoval tempu utkání a hosty do šancí příliš nepouštěl. Do konce první půle se trefil ještě Luboš Pernglan, který tak otočil skóre na 2:1. Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Za pár minut po změně stran přidali domácí třetí zásah, jeho autorem byl Martin Dvořák. Hostům se podařilo ještě snížit. Skóre už však zůstalo 3:2 a Dlouhý Újezd tedy získal všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ludvík Jüthner (TJ Sparta Dlouhý Újezd): V prvních patnácti minutách jsme si vytvořili tři velmi dobré šance, ale bohužel je neproměnili a přišel trest, kdy z prvního vážnějšího útoku skóroval soupeř. I nadále jsme si vytvářeli příležitosti a hosty prakticky k ničemu nepustili, za zmínku stojí pouze jejich přímý kop z hranice šestnáctky, kdy orazítkovali naše břevno. Dvě z šancí jsme pak dokázali proměnit a do poločasu výsledek otočit na 2:1. Od začátku druhého poločasu jsme jasně opanovali hřiště a zvýšili na 3:1. Následovali opět neproměněné šance a soupeř z ojedinělého protiútoku snížil na 3:2. Tato zbytečná komplikace zdramatizovala závěr utkání, který jsme ale zvládli a vítězství uhájili. Musím pochválit všechny hráče za bojovnost, kterou předvedli a potěšili svým vítězstvím sebe i všechny příznivce.




Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - P. Houda [-] , M. Štrupl [-] , P. Hána [-] , L. Pernglan [-] - P. Marek [-] , M. Havel [-] , M. Dvořák [-] , M. Stoklasa [-] (40. P. Chejnovský [-] ) , L. Havel [-] - A. Dravecký [-] (78. M. Vrba [-] )


Hráči zápasu: P. Houda .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.