2:1
(1:1)
10. L. Kovařík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipník neuhlídal Halouzku


Branky


44. P. Halouzka , 84. P. Halouzka - 10. L. Kovařík (p.)
2

V sobotu 11. srpna bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 2. kola, 1. A třídy, skupiny B, mezi  místním áčkem a mužstvem FK Spartak Lipník nad Bečvou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní čtvrthodině utkání byli lepším mužstvem hosté. V 10. minutě odpískal hlavní rozhodčí penáltu za ruku ve velkém vápně. Míč si na značku pokutového kopu postavil Kovařík a nedal brankáři Hýblovi šanci - 0:1. Ve 29. minutě sice dopravili hosté míč do určické branky již podruhé, ale radost jim pokazil vztyčený praporek v ruce asistenta rozhodčího. Chvíli na to měl na kopačce vyrovnání Paul, ovšem gólman hostí si s jeho střelou k tyči poradil. Ve 42. minutě se po rychlé útočné akci dostal k nebezpečnému zakončení hostující Zelenay, ale dal pouze viniknout  brankáři Hýblovi. Když už se zdálo, že první poločas skončí jednogólovým vedením Lipníku, pronikl po pravém křídle, přes dva obránce O. Halouzka, poslal centr do velkého vápna na nohu P. Halouzky a ten se trefil přesně k tyči 1:1.

 

Po změně stran se mohli do vedení dostat hostě, Ve 49. minutě však skončila střela Kubici pouze na břevně domácí branky. Ovšem i Určice měli možnost strhnout vedení na svou stranu. V 55. minutě vytěsnil brankář Šváček střelu O. Halouzky na tyč a byl z toho roh. Chvíli na to skončila střela stejného hráče v zámezí. V 84. minutě si na kolmý centr naběhl P. Halouzka a rozhodl o tom, že body zůstanou v Určicích. Hostům totiž na vyrovnání mnoho času nezbylo a  mimo střely Zelenaye, která mířila těsně vedle tyče, již nic dalšího nevymysleli.   

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - K. Žáček [-] (69. P. Mlčoch [-] ) , P. Zbožínek [-] (76. M. Rotschedl [-] ) , P. Halouzka [-] , L. Zelina [-] , M. Šnajdr [-] (65. M. Mašek [-] ) , R. Paul [-] (87. V. Krajíček [-] ) , O. Halouzka [-] , T. Menšík [-] , J. Mikulka [-] , V. Slezák [-]

FK Spartak Lipník nad Bečvou
M. Švaček [-] - T. Horák [-] , T. Zelenay [-] , M. Kubica [-] , D. Hurta [-] (55. M. Procházka [-] ) , L. Kovařík [-] , P. Šebesta [-] , P. Nevřela [-] , M. Dudík [-] , R. Machala [-] , J. Skřítecký [-] (79. J. Caletka [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Straka Michal - KUČERA Zdeněk, ŠAFAŘÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích