1:2p.
(1:1)
30. M. Šíp
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šok! První Vstiš obraly o body poslední Soběkury


Branky


0

Jestliže jsem minulý týden tvrdil, že na výhru Vstiše proti Starému Smolivci B by si vsadilo 99,9 tipérů, tak na její zápas se Soběkurami by vsadila i ta poslední desetina. No, ještě, že jsem si nevsadil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání mezi Davidem a Goliášem byl překvapivě vyrovnaný. Soběkury dobře bránily a šikovně kouskovaly hru, kvůli tomu se Vstiš nedostávala ke své hře. V 11. minutě se sice favorizovaný Družstevník dostal do vedení zásluhou útočníka Ondřeje Vodičky, ale Soběkury dokázaly vyrovnat. Ve 30. minutě se nádherně trefil Michal Šíp, jehož střela se odrazila od břevna až za záda brankáře Petrželky. Postupem času se na hřišti začalo přiostřovat, což bohužel zraněním odnesl domácí záložník Filip Bohmann, kterého musel vystřídat Tomáš Maday. Vyhrocený závěr první půle s sebou ale góly nepřinesl.

 

Ve druhém poločase přišel očekávaný tlak Vstiše, proti kterému stáli nesmírně obětaví hráči Soběkur a někdy i smůla na kopačkách domácích. Družstevník vrhl všechny síly do ofenzivy, rychle kombinoval, předváděl rychlé náběhy za obranu, ale ke gólu to nevedlo. K tomu měli nakonec nejblíže hosté, ale Jaroslav Valíček, který valil sám na branku si na brankáře nepřišel. Po devadesáti minutách svítil na tabuli překvapivý výsledek 1:1.

 

Malý fotbalový zázrak byl dokonán při pokutových kopech, neboť za Vstiš se trefil jen Pyrgal, naopak Soběkury proměnily všechny tři pokusy a mohly se začít radovat z nečekaných, ale o to příjemnějších bodů. Hrdinou závěrečných minut byl brankář Petr Šesták, který lapil dvě penalty.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí, kapitán Vstiše: "Stínem utkání je zranění Honzy Bohmanna po úmyslném faulu hostujícího hráče."

TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek, záložník Soběkur: "Pro nás jsou dva body obrovským úspěchem. Věděli jsme, že jsme přes zimu dali dohromady kvalitní mužstvo a že týmy z poloviny tabulky můžeme porážet. V něco takového jsme ale ani v nejmenším nedoufali. Domácí byli lepším týmem, kombinovali, prohrát si nezasloužili. Naši hráči zase předvedli výborný bojovný a obětavý výkon a ukázali, že jsou ochotni záchraně obětovat všechny síly. Vstiši přejeme hodně štěstí v dalších bojích a doufám, že se jim podaří postoupit, protože hrají nejlepší fotbal v soutěži."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Petrželka [-] - M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , P. Purdeš [-] , R. Havlík [-] - J. Vodička [-] , F. Bohmann [-] (30. T. Maday [-] ) , A. Ježek [-] , T. Krejčí [-] - O. Vodička [-] , P. Švec [-]

TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - L. Bedenk [-] , J. Bešta [-] , M. Naar [-] , J. Turek [-] (46. T. Velkoborský [-] ) - T. Vlach [-] (81. J. Tušek [-] ) , D. Vidinli [-] , M. Šíp [-] , M. Klíma [-] , J. Hanket [-] - J. Valíček [-] (82. J. Bešta [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.