1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Spáleného Poříčí vyhrála nad tou blovickou


Branky


0

Z tohoto výsledku nebudou mít v Blovicích radost. Přestože byli po většinu utkání lepším týmem, tak všechny body bralo Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostě přijeli k tomuto utkání bez tří opor, neboť chyběli Louda, Roj i Homolka. Jejich absenci kompenzovala přítomnost dvou hráčů z "A" týmu, konkrétně stoper Ondřej Bláha a záložník Jiří Šefl. Blovice byly po většinu první půle lepším týmem, přesto se nedostaly ani do vedení. Již v 6. minutě otevřel gólový účet skvělý technik Martin Krňoul, když využil dobře rozehranou standartní situaci, kterou měl na svědomí Jiří Šefl. Následoval blovický tlak, ale hostující obrana s brankářem Vargou v čele odolávala. Přesto nakonec přišlo vyrovnání. Střelec této branky byl bohužel v ofsajdovém postavení, což přiznali samotní hráči domácích, sudí však branku chybně uznal. Fotbalový bůh však křivdu napravil. Po další standartní situaci se prosadil opět Martin Krňoul. Obě branky Spáleného Poříčí byly velmi podobné a ani po jedné z nich nebude mít blovický brankář čisté svědomí. Nutno říci, že se jednalo o nezkušený záskok mezi třemi tyčemi.

 

Ve druhém poločase se diváci už branky nedočkali. Blovice byly sice častěji na míči, měly více ze hry, ale nic naplat. Všechny body si odvezli Pelc, Krňoul, Hulcové a spol.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice B
TJ Sokol Blovice B: S klubem TJ Sokol Blovice B se nám tentokrát bohužel nepodařilo spojit. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací o tomto utkání.

TJ Sokol Spálené Poříčí B
Jiří Pelc, obránce Spáleného Poříčí: "Blovice byly dnes lepším týmem a měly více ze hry. My jsme po vzoru Chelsea zaparkovali před vápnem autobus, a to se nakonec vyplatilo."



Sestavy



TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - J. Pelc [-] , O. Bláha [-] , Š. Kuneš [-] , S. Straka [-] - V. Hulec [-] , J. Šefl [-] , M. Krejčí [-] , M. Krňoul [-] - D. Hulec [-] (88. J. Opatrný [-] ) , M. Šesták [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.