Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistr přejel Losinou, nakonec vyhrál 5:3


Branky


28. T. Albl , 76. T. Albl , 85. F. Mádr - 3. M. Korčík , 27. P. Švec , 50. M. Korčík , 67. D. Malý , 74. J. Vodička
0

V nejspíš nejatraktivnějším utkání posledního kola padlo celkem osm branek. Výhru si odvezli hosté, na které jsme v příštím roce velice zvědavi, jak si povedou v okresním přeboru. Losinská rezerva zakončila ročník na sympatickém 7. místě, ale tento celek má jistě na víc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání bylo jasné, kdo letos vévodil celé lize. Již ve 3. minutě přišel centr Vstiše z pravé strany a kanonýr Martin Korčík se nemýlil. O minutu později mohl být náskok dvojnásobný, ale sólovou akci hostujícího záložníka zastavila tyč. O dalších pár sekund později zneškodnil samostatný únik brankář Losiné Jaroslav Gubiš. Úvod patřil jednoznačně hostujícím borcům. Losiná se k prvnímu ohrožení soupeřovy svatyně dostala v 9. minutě, ale Tomáš Hrach mířil vysoko nad. Vyrovnat mohl Radek Mádr, ale krásná střela se odrazila od břevna zpět do hry. A tak se prosadil Družstevník. V 27. minutě přišla rychlá akce po levé straně, centr do vápna a pohotový Petr Švec vstřelil gól. Domácí na inkasovanou branku měli skvělou odpověď. Kombinaci Tomášů Hracha a Karla zužitkoval jejich jmenovec Tomáš Albl - 1:2.  Další šance na vyrovnání zůstaly nevyužity. Zejména střela z otočky v podání Tomáše Hracha po brance volala. 

 

 

Po pěti minutách druhé půle byl náskok Vstiše opět dvougólový. Po dalším centru na střed vápna se podruhé v zápase trefil Martin Korčík. V 55. minutě nastřelili domácí podruhé v utkání brankovou konstrukci, tentokrát po střele nového muže na hřišti Filipa Mádra. Neujala se ani tutovka Tomáše Albla, brankář Vstiše jeho nájezd zneškodnil. V 67. minutě přišla pro domácí obranu smolná chvilka. Tečovaná střela z hranice velkého vápna změnila směr až příliš, radovat se mohl Daniel Malý. Poslední gólová radost Družstevníku přišla v 74. minutě. Přesnou střelou k tyči se představil srdcař Jakub Vodička. Jiskřičku naděje vykřesal po Šlaisově přímém kopu nadvakrát všudybyl Tomáš Albl. Na konečných 3:5 pak zkorigoval chytrým lobem Filip Mádr, z poslední domácí šance v 87. minutě totiž nic nebylo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná B
František Karl, sekretář Losiné: "Hororový začátek utkání. Hosté na domácí od prvního rozehrání doslova vlétli a prvních deset minut jim nepůjčili míč. Naštěstí v losinské brance skončil jen jeden míč a bylo i nadále o co hrát. Do konce první půle se nám podařilo vyrovnat hru, bohužel jsme nevyužili nabídnutých šancí. Ve druhém poločase Vstiš ukázala, že nevyhrála soutěž náhodou a zaslouženě si dokráčela pro vítězství."

TJ Družstevník Vstiš
TJ Družstevník Vstiš: S klubem TJ Družstevník Vstiš se nám tentokrát nepodařilo spojit. Oslavy ze zisku mistrovského titulu jsou zřejmě vydatné. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací z tohoto duelu. Děkuji.



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - J. Hrach [-] , J. Albl [-] , T. Hrach [-] (46. F. Mádr [-] ) , O. Fremr [-] - L. Jánský [-] (74. V. Topinka [-] ) , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , M. Tomrdle [-] - T. Karl [-] (59. D. Matulka [-] ) , T. Albl [-]

TJ Družstevník Vstiš
D. Malý [-] , J. Vodička [-] - M. Korčík [-] , P. Švec [-]

ŽK: 73. T. Albl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.