Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V osmi lidech hrající Neurazy držely krok jen první půli


Branky


0

Jen v devíti lidech přijel poslední celek soutěže na půdu Spáleného Poříčí, hned v úvodu se navíc zranil Jiří Hanzlík a musel odstoupit. Poločasový výsledek byl pro outsidera ještě nadějný, ale domácí zásluhou Loudy, Krejčího a Šestáka ve druhé půli navýšili až na 5:1 a upevnili si tak konečné osmé místo v tabulce. Neurazy skončily poslední a příští rok je čeká 4. třída.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli s jasným záměrem - bránit, bránit, bránit. Již ve třetí minutě navíc špatně došlápl Jiří Hanzlík, a tak se z devítičlenné "jedenáctky" stala osmičlenná. Bylo jen otázkou času, kdy půjde Poříčí do vedení, protože se hrálo opravdu jen na jednu bránu. Na půlce pak číhal Kuska, kdyby náhodou... Domácí šli do vedení v 11. minutě. Jiří Pelc našel volného Václava Homolku, který otevřel gólový účet utkání. Vzápětí však bylo vyrovnáno. Nepovedená ofsajdová past nechala vyniknout Václava Kusku - 1:1. Zdálo se, že první poločas skončí nerozhodně, ale ve 42. minutě hlavičkoval k tyči Filip Brunda, asistenci měl na svědomí opět krajní bek Pelc.

 

Hned v úvodu druhé půle navýšil na 3:1 Jiří Louda. S dalekonosným skákajícím šouráčkem nemohl gólman Marian nic dělat... Že by míč ve vzduchu zaplaval? Domácí pokračovali v aktivní hře, kterou zdobily narážečky i přesné centry. Po jedné takové akci se trefil i Marcel Krejčí. Na druhé straně mohli hosté snížit po závaru ve vápně, ale nic z toho nakonec nebylo. Na konečných 5:1 navýšil v 87. minutě útočník Martin Šesták, který do odkryté klece dorazil Novákův pokus.

 

Nutno říci, že v zápase již opravdu o nic nešlo a Neurazy toho v osmi lidech moc dělat nemohly. Uvidíme, jak přes léto dají kádr dohromady a jak se jim bude dařit ve 4. třídě. Spálené Poříčí je s konečným umístěním spokojeno. Podařilo se jim do sestavy zapojit mladé hráče, kteří získané zkušenosti jistě zúročí v ročníku 2015/16.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí B
Jiří Pelc, obránce Spáleného Poříčí: "Děkujeme soupeři, že utkání i v osmi lidech dohrál. Zejména v tom vedru, které dnes panovalo. Sudí Velíšek utkání odřídil zkušeně, dobře."

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "Tento zápas jen podtrhl naši mizernou jarní část."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - J. Pelc [-] , F. Brudna [-] (46. D. Hulec [-] ) , J. Louda [-] , S. Straka [-] - V. Fiala [-] (46. V. Hulec [-] ) , M. Krejčí [-] , V. Homolka [-] , P. Roj [-] - M. Šesták [-] , J. Novák [-]

TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - J. Bureš [-] , M. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , P. Tříska [-] - V. Kuska [-] , M. Martínek [-] , J. Hanzlík [-] - J. Bouzek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.