2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany B doma uspěli proti Letinám


Branky


0

Chlumčany vybojovali důležité utkání na domácí půdě 2:0. Oba góly domácích vstřelil záložník Dominik Štolle a tohle jméno asi pár nocí nedá hráčům Letin spát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodně zajímavé utkání přinesl střet Chlumčan B a Letin. Oba týmy se v tabulce pohybují poměrně blízko sebe a zisk 3 bodů by tak pro Chlumčany znamenal odskočení, naopak pro Letiny přiblížení se.

 

V prvním poločase byli aktivnější domácí a měli poměrnou územní převahu. Iniciativa se jim vyplatila, ve 27. minutě vstřelil úvodní brank utkání Dominik Štolle. Hosté se snažili hrozit především z brejků, ale nedařilo se jim překonávat obranu v čele s golmanem Hůlou.

 

Hra se ve druhém poločase velice změnila, byl to tak trochu zrcadlový obraz první půli. Na míči se drželi spíše hosté a snažili si kombinací vypracovat šance. Příliš se jim to ale nedařilo a navíc si museli dávat pozor na nebezpečné brejky domácích. Jedna z takových akcí nakonec Chlumčanům vyšla a ty si tak dokázali pojistit vítězství. Úspěšným a zároveň jediným střelcem utkání byl opět Dominik Štolle, který v 80. minutě pohřbil naděje Letin na zisk bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
Petr Štych: Hodně důležité body, protože Letiny jsou v tabulce hned pod námi. Příští týden nás čeká Chotěšov a tam se ziskem bodů nepočítáme, o to je dnešní výhra cennější.




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - Z. Havlíček [-] , T. Beníček [-] , J. Kastner [-] , J. Vlček [-] - D. Štolle [-] , J. Voller [-] , T. Benedikt [-] , L. Tomášek [-] , P. Trdlička [-] - F. Lösch [-]

SK Letiny
P. Juráš [-] - M. Baxa [-] , V. Brašna [-] , R. Šindelář [-] , T. Hupač [-] - M. Kasl [-] , V. Pikhart [-] , M. Matejov [-] , V. Hraběta [-] - L. Kohút [-] , P. Přibáň [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.