Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky smetl Dobřany 6:1!


0

Na horkou půdu Chotěšova budou hráči Dobřan ještě dlouho vzpomínat, dostali zde totiž v rámci 22. kola Okresního přeboru šestibrankový příděl!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo rozhodnuté takřka po prvních 20. minutách. Domácí favorit na hráče Dobřan vlétl jako uragán a po půl hodině hry vedl již 5:0! První zářez si připsal Josef Jindřich a to v 5. minutě utkání. Tentýž hráč přidal ve 12. minutě další branku a nastartoval tak svůj excelentní výkon v tomto utkání. Aby toho pro hosty nebylo málo, v 18. minutě se za domácí prosadil Adam Štökl a Chotěšov vedl již 3:0. Neuvěřitelný první poločas pokračoval a ve 24. minutě se dokázal opět prosadit Josef Jindřich a zkomletovat tak svůj hattrick! Jenže ani tohle chotěšovskému hráči nestačilo a o pouhé tři minuty později přidal další branku! První poločas tedy patřil převážně jedinému muži, který během 30 minut nastřílel 4 branky a prakticky rozhodl o vítězství svého týmu.

 

V druhé půli se domácí trochu zklidnili, ačkoliv začátek tomu příliš nenasvědčoval. V 60. minutě se totiž prosadil Eduard Molek a hosté se tak oprávněně obávali vysokého debaklu. Naštěstí pro ně, střelecká přehlídka Chotěšova touto šestou brankou skončila a zbytek utkání se v klidu dohrával. Dobřany dokázali vstřelit alespoň čestnou branku a to v 82. minutě. Konečné skóre tak bylo 6:1 a domácí vyslali ligovým soupeřům jasný vkaz - lídr tabulky je stále Chotěšov!



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - E. Molek [-] , J. Ondruš [-] , D. Kubík [-] , N. Vávrovec [-] - J. Jindřich [-] , P. Hasenöhrl [-] , T. Vacek [-] , L. Terber [-] - P. Znášik [-] , A. Štökl [-]

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - J. Rajt [-] , M. Homr [-] , F. Olah [-] , M. Opatrný [-] - J. Roubíček [-] , J. Čimera [-] , P. Mareš [-] , M. Brožík [-] - L. Strejc [-] , P. Smetana [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.