Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 10:30

6.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra vyšla bodově naprázdno i v Přepeřích


Branky


12

Mšeno prohrálo v 6. kole divize C v nedalekých Přepeřích 2:3. Přitom kousek od Turnova brzy vedlo, pak ale především po standardních situacích třikrát inkasovalo, což na body opět nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První velkou šanci měli domácí, už v 5. minutě ale unikajícího Synka dobře vytlačil mimo střelecký úhel brankář Masařík. Gólově udeřilo na opačné straně hřiště, to Helm z pravé strany našel před vápnem Štemberka, ten ještě prodloužil na Daníčka a Mšeno šlo v regionálním derby do vedení. Jenže domácí dokázali na nepříznivý vývoj už po čtvrthodině odpovědět, tečovaný Ježkův balon se odrazil přímo na penaltový puntík k domácímu Bínovi, který střelou k tyči vyrovnal na 1:1.

Jablonečtí pak měli míč opticky častěji na kopačkách, ale až na dva náznaky šancí si větší příležitost nevypracovali. To domácí vytěžili do poločasu z minima maximum. Tři minuty před odchodem do kabin vyskočil na Vrabcův roh mezi jabloneckými obránci domácí Petřík a hlavou poslal Přepeře do vedení 2:1.

V druhém poločase nejdříve vyzkoušel pozornost jabloneckého brankáře Novotný. V 58. minutě byla Jiskra blízko vyrovnání, jenže Štěmberkovu ránu z blízkosti dokázal skvělým zákrokem vyrazit brankář Hyka a následnou dorážku pak stačili z brankové čáry vykopnout domácí obránci do bezpečí. Prakticky z protiútoku pak zahrávali domácí fotbalisté standardní situaci, po které předskočil na přední tyči Skuhravého i vybíhajícího brankáře Masaříka Petřík a svým druhým gólem hlavou v utkání zvýšil na 3:1 pro Přepeře.

Jiskra se dál snažila vstřelit kontaktní branku, ale do kompaktní obrany Přepeř se nemohla lehce dostat. Výjimkou byl Štajnerův pokus z velkého úhlu, který stačil Hyka srazit na roh. Až šest minut před koncem vykřesal naději na bodový zisk pro Mšeno snížením Koblížek, když trkl míč do sítě po dobrém centru Daníčka. V nastavení zkoušela Jiskra i hru s vysunutým brankářem při rohových kopech, ale srovnat se jí v derby už nepovedlo.

 

zdroj: http://www.jiskramseno.cz



Sestavy


FK Přepeře
M. Hyka [-] - J. Synek [-] (89. J. Vokáček [-] ) , J. Schubert [-] (85. M. Abraham [-] ) , V. Novotný [-] (93. M. Sedláček [-] ) , K. Vrabec [-] , P. Bína [-] , M. Ježek [-] (70. D. Zezulka [-] ) , J. Petřík [-] , J. Nesvadba [-] , M. Sedláček [-] , J. Krasnický [-]

Jiskra Mšeno
J. Masařík [-] - F. Koblížek [-] , A. Houser [-] , M. Štemberk [-] , J. Váňa [-] , D. Skuhravý [-] , V. Helm [-] , N. Daníček [-] , A. Pelta [-] (66. M. Štěpánek [-] ) , S. Munzar [-] (83. K. Krejčík [-] ) , J. Štajner [-] (80. L. Hušek [-] )

ŽK: 66. J. Petřík , 93. M. Hyka - 41. N. Daníček , 58. A. Houser , 84. L. Hušek .
Počet diváků: 500. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - HÁNYŠ Martin, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích