4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice si připsali doma další výhru


Branky


33. Z. Rezek , 60. D. Fiala , 65. M. Škyrta , 89. M. Topinka - 15. T. Hupač , 75. M. Matejov
0

V předposledním 25. kole hostili Kasejovice Letiny, tým z dolní části tabulky. Domácí podle očekávání utkání zvládli a zvítězili 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úmorné vedro komplikovalo hráčům hru již od prvních minut. V počátku utkání se hosté snažili hrát zezadu z poctivé obrany a domácí hledali recept na jejich obranu. Přemíra snahy ale vyústila pouze v branku hostujícího celku.  Do otevřené obrany poslal Martin Matejov přihrávku přesně na kopačku Tomáše Hupače a ten v 15. minutě přehodil brankáře domácích. Hosté i po tomto gólu pokračovali v kvalitní defenzivní práci a domácí měli velké potíže se dostat do gólových příležitostí. Nakonec se jim to ale podařilo ve 35. minutě, kdy se po centru Davida Fialy dostal nehlídaný k hlavičce Zdeněk Rezek a vyrovnal tak stav utkání na 1:1. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

 

Úvod druhého poločasu pokračoval v trendu aktivity domácích a pozorné obrany hostů. První šanci ale měli znovu Letiny, po vybojovaném míči na pravé straně ocentroval Radek Přibáň na hlavu Víta Pikharta, ten ale nedokázal usměrnit své zakončení mezi tři tyče. Ze strany domácích přišla jako odpověď perfektní akce v podání Davida Fialy, ten se v 60. minutě dostal ke střele, která mu náramně sedla a zaplula přesně do šibenice. Kasejovice chtěli okamžitě rozhodnout utkání a v 65. minutě využili chyby v obraně hostů. Zbyněk Adamec přistrčil ve vápně míč kanonýrovi domácích Martinu Škyrtovi a ten zvýšil stav na 3:1. Hosté se nevzdávali a bojovným výkonem se snažili výsledek utkání zvrátit. Martin Matejov sice svou první šanci neproměnil, ale v 75. minutě dostal nabídku od Víta Pikharta a dokázal ve skluzu usměrnit balon do sítě. Během následujících několika minut byli vidět šance na obou stranách, branku ale přinesla jen ta střela Matěje Topinky, která v 89. minutě zaplula přesně k tyči a zpečetila výhru domácích.



Ohlasy k zápasu



SK Letiny
Vít Pikhart: I v poměrně oslabené sestavě jsme odehráli velmi slušné utkání, všichni bojovali a hrábli si na dno. Škoda nevyužitých příležitostí, měli jsme na to, abychom si z Kasejovice odvezli alespoň bod.



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
J. Kulík [-] - M. Chára [-] (68. J. Kopáček [-] ) , D. Fiala [-] (70. V. Drnek [-] ) , M. Fiala [-] , J. Mašek [-] - Z. Rezek [-] , J. Voříšek [-] , J. Pružinec [-] (46. M. Topinka [-] ) , K. Horal [-] (46. P. Schwarz [-] ) - M. Škyrta [-] , Z. Adamec [-]

SK Letiny
R. Hanzal [-] - M. Baxa [-] , P. Brašna [-] , T. Pikhart [-] , L. Kohút [-] - V. Pikhart [-] , M. Matejov [-] , M. Kůs [-] , R. Přibáň [-] - T. Hupač [-] , V. Hraběta [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.