Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy v posledním utkání pohodově zvítězili


0

Žinkovy hostili v rámci posledního kola Dvorec a poradili si s ním na výbornou, zvítězili 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili hosté velice aktivně, měli nad domácími mírnou převahu a vytvořili si dobré šance. Hra se postupem poločasu pomalu vyrovnávala a ačkoliv měli hosté z Dvorce hned několik příležitostí, žádnou proměnit nedokázali. Naopak se krátce před koncem první půle prosadili domácí. Po střele Filipa Švejdy se dostal k dorážce Martin Karhan, který v klidu doklepnul do prázdné brány. První start tohoto hráče za Žinkovy tedy znamenal hned jeho první branku. Za tohoto stavu také skončila první půle.

 

Druhý poločas již byl poměrně jednostranný a pro domácí pohodový. Hosté postupně odešli fyzicky i herně a domácí tak mohli naplno rozvinout své útočné snažení. Odměnou jim byli hned tři vstřelené branky. Nejprve se po rohovém kopu Filipa Švejdy dostal k hlavičce Zdeněk Pavlíček a zvýšil vedení Žinkov na 2:0. Třetí branku domácích přidal Tomáš Oulík po krásné kombinaci se spoluhráčem Zdeňkem Beníškem. Na konečných 4:0 nakonec pečetil po nezištné přihrávce Zdeňka Pavlíčka vystřídavší Michal Suda.



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - J. Vokurka [-] , J. Tykvart [-] , V. Růžička [-] , J. Doričák [-] - F. Švejda [-] , Z. Pavlíček [-] , T. Oulík [-] , M. Šneberk [-] - Z. Beníšek [-] , M. Karhan [-]

TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - F. Zdvořáček [-] , A. Vavřička [-] , J. Panc [-] , Z. Tomaščík [-] - R. Sedláček [-] , M. Greguš [-] , P. Brožovský [-] , P. Kalabza [-] - M. Dušek [-] , L. Trhlík [-]

ŽK: Z. Tomaščík . ČK: J. Panc .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.