0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klobuky rozdrtil nováček soutěže z Vinařic


Branky


13

Na půdu Klobuk se přijel podívat nováček soutěže z Vinařic. Kdo čekal, že hosté budou potřebovat čas na rozkoukání, určitě byl překvapený. Vinařické mužstvo se od začátku zápasu ujalo míče a bylo aktivnější. Domácím nedalo mnoho šancí na rozkoukání, a tak si hosté odvezli první tři body z venku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se chytili otěží

Zajímavé utkání se odehrálo v sobotu na hřišti v Klobukách, kde domácí tým přivítal nováčka soutěže, mužstvo z Vinařic. Do samotného utkání vstoupili lépe hosté, kteří již od prvních minut postupně získávali kontrolu nad celou hrou a útočné snahy domácích hráčů poměrně lehce eliminovali.

 

Nebylo tak žádným překvapením, že právě hosté se ujali jako první vedení, kdy po standardní situaci a zakončení hlavou na zadní tyč ve 39. minutě Kořínkem získali jednobrankový náskok - 0:1. I když se domácí snažili do konce poločasu o vyrovnání, jejich snaha nebyla úspěšná. Samotný závěr prvního poločasu si hosté pohlídali a do kabin odcházeli s jednobrankovým vedením.

Vinařice nepustily domácí ke hře a přidali pojistku

Začátek druhého poločasu měl pro mužstvo domácích jasný cíl a tím bylo vyrovnat. Bohužel, hráči z Klobuk neustále naráželi na připravenou obranu hostí a nebezpeční byli pouze ve standardních situacích, které ale vyrovnávající branku nepřinesly. Protože domácí ztratili po několika neúspěšných situacích o vyrovnání energii, hru si opět pod svoji kontrolu převzali hosté.

 

Konečnou tečku za trápením domácích přinesla v 74. minutě střela vinařického stopera Matouška, který tvrdou ranou z hranice velkého vápna a s tečí jednoho z hráčů propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:2. Gólový účet tohoto utkání se do konce zápasu už nezměnil. I když mimo jiné zápas přinesl ještě dvě nastřelené tyče domácí svatyně a jednu stoprocentní šanci domácích, kterou odvrátil hostující obránce. Závěrem lze konstatovat, že domácím dnes zápas nevyšel podle jejich představ a Vinařice si zaslouženě odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Vinařice
Bedřich Sirůček, trenér: "Když jsem viděl, jakou máme marodku, měl jsem z utkání velké obavy. Nicméně museli jsme hodně improvizovat a výsledek mě příjemně překvapil. Musím říct, že jsme podali hodně obětavý, ale také disciplinovaný výkon a soupeře jsme prakticky, vyjma dvou nebo tří situací, k ničemu vážnějšímu nepustili. Jsem rád, že jsme hráli týmově, a že se nám zápas povedl. Body z venku jsou vždycky cenné a tyhle obzvlášť. Jsou to totiž naše první body z venku v krajské soutěži."



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Čížek [-] - O. Vébr [-] , J. Vébr [-] (55. D. Hřib [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Suk [-] , T. Pinc [-] , A. Pinc [-] , A. Náprstek [-] , L. Kubelka [-] , A. Dragoun [-] , M. Douša [-]

SK Vinařice
F. Havlena [-] - P. Dlouhý [-] , R. Sokol [-] , D. Sirůček [-] , D. Šašek [-] , D. Čampulka [-] , R. Machuta [-] , V. Mařík [-] , I. Bramskiy [-] , L. Kořínek [-] , M. Tůma [-] (52. P. Matoušek [-] )

ŽK: 74. A. Pinc , 84. L. Kubelka - 64. P. Matoušek , 74. P. Dlouhý .
Hráči zápasu: P. Matoušek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sandev Viktor - ŠEFARA Milan, ZÍKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Pavel Dlouhý
Tip experta: výhra hostů

Vinařice se konečně chytly a z Klobuk si odvezou 3 body. Jejich hlavní zbraní je hlavně “týmovost”.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích