Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vinařice potrestaly bojovné Lišany


Branky


12

Hned na úvod zápasu si hosté přichystali tři gólové situace a po prvních dvaceti minutách to vypadalo jako hotový zápas. Ovšem Lišany posbíraly veškerou bojovnost a chuť a začaly se probírat z čehož pramenily góly a hezké šance. To bohužel pro domácí nestačilo a fotbalovější tým vyhrál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zázračná dvacetiminutovka

 

Vinařice vstoupily do zápasu lépe a odhodlaněji než soupeř. Kvalitní strategií a rychlostí, kterou ovládaly hru se snadno dostávaly přes lišanskou obranu. Hned první využil situace Zelenka, který v 6. minutě poslal svůj tým do vedení – 0:1. O necelých 10 minut později stejně využil sitauce Kořínek, který nedal Z. Řepkovi šanci ubránit svou svatyni – 0:2. Domácí situaci řešili zhuštěním středu hřiště, ale nebylo jim to nic platné. V 17. minutě se k míči dostal Mařík a také mířil přesně, stejně jako dva jeho spoluhráči před ním – 0:3.

 

Po přeskupení na dva hroty začali lišanští přece jen více bojovat a napadat. Pomohl jim i gól ve 28. minutě, když po nakrátko rozehraném trestňáku a Feherově centru sklepl Žalud hlavou míč na volného Paseku, který propálil gólmana Doležala – 1:3. Vinařice nadále předváděly kvalitnější fotbal, ale lišanskému mužstvu se rozhodně nedá odepřít bojovnost, která jim pomáhala vyrovnávat zápas.

Lišany nevyužily chvíle na výsluní

 

Druhý poločas začal jako přes kopírák. Ale lišanští bojovníci se začali více přizpůsobovat taktice soupeře. To bylo odměněno v 56. minutě, když Medřický ideálně načasoval průnikovku na Mutinského, který sám na Doležala nezaváhal a definitivně vrátil zelenobílé do zápasu – 2:3. Domácí následně promarnili tři šance na vyrovnání. Nejprve znovu Mutinský, tváří v tvář Doležalovi volejem béčkovou nohou netrefil branku. Poté Kindl z rohu hlavou trefil na brankové čáře spoluhráče Haiflera a do třetice Haifler, který obral o míč stopera hostí, ale neuspěl při pokusu obhodit si vybíhajícího gólmana Doležala.

 

Tyto situace mohly lišanské mrzet dvojnásobně na začátku poslední čtvrthodiny, kdy hosty po vtipné kombinaci na pravé straně a pohotové nabídce před branku definitivně uklidnil střídající Bramskiy – 2:4. Konec lišanského snažení přišel v 81. minutě, když Feher dostal druhou žlutou kartu, a tak zápas opouštěl předčasně. Hosté si ještě stihli vytvořit dvě tutovky, ale v prvním případě minuli téměř prázdnou bránu a ve druhé se své chvíle slávy dočkal Z. Řepka, který bezchybně zasáhl.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, vedoucí týmu: "Soupeř zvítězil zaslouženě, byl fotbalovější, v první půlhodině nás jasně přehrával a za stavu 0 : 3 v 17. min. to vypadalo na pořádný debakl. Z naší strany lze pozitivně vnímat, že jsme se po hrůzostrašném začátku dokázali dostat zpět do zápasu a že po vysokých porážkách v Jedomělicích a doma s Lány jsme zase dokázali přepnout do bojovnějšího módu, který nás zdobil v předchozím průběhu sezóny, tedy nebýt odevzdaní a i přes porážku sehrát vyrovnanou partii. Bohužel jsme za stavu 2 : 3 nedokázali proměnit některou ze šancí a srovnat skóre, což hosté potrestali čtvrtým gólem a definitivně nás zlomili."




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , J. Hamouz [-] , P. Kindl [-] , J. Feher [-] - M. Medřický [-] , L. Řepka [-] , R. Žalud [-] , J. Paseka [-] (80. J. Karvai [-] ) - D. Roušavý [-] (46. L. Krůta [-] ) , V. Mutinský [-] (82. D. Beneš [-] ) -

SK Vinařice
J. Doležal [-] - M. Zelenka [-] (66. I. Bramskiy [-] ) , V. Mařík [-] (76. L. Srb [-] ) , M. Tůma [-] , P. Dlouhý [-] , L. Kořínek [-] , V. Šoffer [-] (90. P. Martinovský [-] ) , R. Sokol [-] , D. Sirůček [-] , P. Matoušek [-] , D. Čampulka [-]

ŽK: 59. J. Paseka , 70. J. Feher - 54. P. Matoušek , 60. M. Zelenka . ČK: 81. J. Feher .
Hráči zápasu: M. Medřický - P. Matoušek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - KUKA Vladimír, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 11:05
Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra hostů

Vinařice si pohlídají výhru nad nevyzpytatelným týmem Lišan.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů