1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2018 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konfrontace divizních rezerv vyšla gólově naprázdno


Branky


13

Poslední kolo zaválo hráče rakovnické rezervy do Hostouně, která je pro SK častým soupeřem. Hosté si chtěli udržet neporazitelnost, domácí naopak chtěli být prvními, kdo získá skalp rakovnické Benficy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostouň se držela v obraně

Ze začátku drželi více na svých kopačkách míč hosté, ale v útočné fázi se neprosazovali. Po čtvrt hodině hry musel hru opustit Gregor po souboji s jedním z domácích hráčů, a tak SKR přišlo ve středu hřiště o pohyblivého hráče. Hostouň zakládala hru na obraně, kdy působila kompaktně v bloku v čele s Vidunou. Šancí bylo poskromnu, ale oba celky si nějaké vytvořily. Svou rychlostí zlobil rakovnické hráče Tygl, jednou se dostal až před Kudrnu, ale ten ho vychytal. Při dalších postupech na branku ztroskotala Hostouň na nepřesnosti.

 

Na druhé straně se po individuálním úniku dostal ke střele na rohu vápna Kýzl, ale svou levačkou trefil horní část břevna. Dobrou pozici na přímý kop měl Weis a jen těsně minul branku. První polovina branku nenabídla, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Ani druhý poločas gólové rozuzlení nenabídl

Druhý poločas nabídl stejný obraz hry. Hostouň byla mírně aktivnější a dalším plusem pro Sokol bylo brzké odstoupení Kýzla, který musel pro obnovené zranění z placu. Na šance se čekalo a opět jich moc nebylo. Brejky Nováčka a M. Tvrze po stranách nebyly využity. A když se rozhodl pro špatné řešení situace ve vápně Holub, mohlo to hosty mrzet. V poslední desetiminutovce podržel dosud neporažený tým Kudrna a poslal tak zápas do penalt.

Rakovník poprvé odcházel ze hřiště jen s jedním bodem

V těch byla Hostouň stoprocentní. Za rakovnickou rezervu přesně mířil Weis, Faigl a Jirásek. Nepřesný byl Holub a Čech, a tak plusový bod zůstal nedaleko metropole.

 



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Soupeř se připravil na zápas s prvním týmem a hrál z obranného valu a přes dva hráče v útoku z A-týmu na brejky. My jsme sice drželi více míč, ale po chybách jsme soupeře pouštěli do rychlých útoků. Nepříjemností bylo brzké zranění Gregora. Druhý poločas nabídl stejný průběh, kdy se Hostouň oproti první půli trochu rozkoukala. V 50. minutě si obnovil zranění Kýzl a musel jít dolů. Hrozili jsme po stranách, ale nic z toho nebylo. V závěru nás podržel Kudrna a při následných penaltách jsme ztroskotali Holubem a Čechem. Máme za sebou podzim bez prohry v základní hrací době."



Sestavy


Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - M. Slanina [-] , M. Tygl [-] (87. M. Hlaváček [-] ) , L. Nachtigal [-] , M. Hlava [-] , O. Žíla [-] (79. D. Jansa [-] ) , R. Linc [-] (89. M. Čečetka [-] ) , L. Krupička [-] , J. Krejsa [-] , M. Seidl [-] , D. Viduna [-]

SK Rakovník B
M. Kudrna [-] - P. Kýzl [-] (50. M. Jirásek [-] ) , J. Čech [-] , Z. Vukliševič [-] , J. Mareš [-] , D. Holub [-] , P. Nováček [-] , T. Mates [-] , Z. Weis [-] , J. Gregor [-] (16. M. Tvrz [-] ) , D. Titlbach [-] (71. P. Faigl [-] )

ŽK: 77. L. Krupička , 86. D. Viduna - 47. Z. Weis , 70. M. Jirásek , 84. T. Mates .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - REMENEC Lubomír, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 20:59
Johana Hergetová

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas, ale svěřenci Zdeňka Weise to zvládnou i bez pátečního předzápasového tréninku a udělají si slinu na dokopnou o týden později.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 22:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 14:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:43
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 08:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 07:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 04:36

Tip: výhra hostů