2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk B zakončil sezónu bodovým ziskem z Předenic


Branky


0

Parná sobota přinesla na předenickém hřišti souboj domácího celku s Nepomukem. Utkání skončilo smírným výsledkem 1:1, na penalty pak byli úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl plný nepřesností a zbrklostí a to především ze strany domácího týmu. Šance si naopak vytvářeli hosté a povedlo se jim z nich dokonce vytěžit branku! Nepomuk B ani po vstřeleném gólu nepolevil a zatlačil domácí ještě více. Nechybělo mnoho a dostal se do vedení 2:0! Pokutový kop ale dokázal perfektně vychytat Marek Šatra, který tak podržel Předenice a jednobrankový rozdíl. Neproměněná penalta hostů Předenice nakopla, začali více bojovat a kombinovat. Vytvářeli si šance a nakonec se ujalo sólo Václava Franka, který si po lajně obešel několik soupeřů a poté poslal míč před bránu. Tam si ho se štěstím našel Marcel Myška a dorazil ho do prázdné brány. Za tohoto stavu se hráči odebrali do šaten.

 

Druhý poločas byl velmi aktivní ze strany domácích, potvrzovali, že na domácím trávníku se jim daří. Šancí bylo mnoho, branku se ale Předenicím vstřelit nedařilo. Šance si ovšem vypracovali i hosté, bohužel pro ně na tom byli s koncovkou podobně jako domácí. Asi největší šanci poločasu měl Martin Bruml, který po přihrávce Josefa Majera šel sám na brankáře, ale nedokázal zkrotit balon a brankář Nepomuku B jeho akci skvělým vyběhnutím zastavil. Zápas se nakonec dohrával v poklidném tempu a skončil zaslouženou remízou. V penaltovém rozstřelu byli přesnější domácí, zvítězili v něm 3:1 a dva body tak zůstali v Předenicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml: Ve velkém vedru jsme chtěli doma uhrát tři body a rozloučit se se sezonou vítězně, bohužel se nám to nepovedlo....




Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , K. Mašek [-] , D. Kasl [-] , D. Procházka [-] - T. Pech [-] , M. Myška [-] , P. Kvídera [-] , V. Frank [-] - M. Bruml [-] , J. Bernášek [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.