2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radek Týml vybojoval pro svou Seč 3 body


Branky


4. R. Tyml , 24. R. Tyml , 51. R. Tyml
0

Bitvu mezi šestým Mantovem a sedmou Sečí hattrickem rozhodl kanonýr Radek Týml.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel tabulkových sousedů začal pěkně zostra. Ve 3. minutě fauloval Iosil Ventel Salcop, a to tak, že si za svůj zákrok zasloužil dokonce žlutou kartu. Domácí Baník ovšem přímý kop nezahral vůbec dobře a do úniku se dostal Radek Týml, který už ve 4. minutě vstřelil úvodní branku. A zřejmě mu to nestačilo, neboť ve 24. minutě mířil do černého znovu. Baník Mantov se ještě do přestávky dokázal vzpamatovat a alespoň snížit na 1:2.

Seč si v šatně vyjasnila systém, kterým chce hrát a i ve druhém poločase vstřelila gól velmi rychle, konkrétně v 51. minutě. Autorem branky nebyl nikdo jiný než Radek Týml, který si s domácí obranou dělal doslova co chtěl. Jeho obrovskou chuť dokumentuje i povedená střela, po níž tento kanonýr orazítkoval tyč mantovské svatyně. S postupujícím časem se hosté zatáhli do obrany a tlak Baníku sílil. Mantov se ovšem přes kvalitní obranu soupeře prosadil pouze jednou, a tak si všechny tři body odvezla Seč. U Týmlů doma bude dneš večer zřejmě veselo...



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
TJ Baník Mantov: S klubem TJ Baník Mantov se nám zatím bohužel nepodařilo domluvit na spolupráci. Omluvte proto, prosím, menší počet informací o tomto utkání.

TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Po zimní přípravě máme dobrou kondici, ale chybí nám fotbalovost, nedokážeme si dobře nahrát. Jsem přesvědčený o tom, že náš výkon může být lepší."



Sestavy



TJ Seč
V. Kraus [-] - M. Krajník [-] , M. Lukáč [-] , R. Černovský [-] , I. Salcop [-] - T. Berka [-] (70. L. Prokopec [-] ) , M. Plojhar [-] , J. Calta [-] (75. I. Masec [-] ) , T. Hvížďala [-] - J. Bradáč [-] (83. V. Vraný [-] ) , R. Tyml [-]

ŽK: 3. I. Salcop .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.