Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice porazily Seč, Tyml se nechal vyloučit


Branky


15. I. Frous , 22. S. Duspiva , 28. P. Porada , 40. V. Hora , 58. D. Váně , 75. P. Porada - 3. V. Junger , 35. T. Berka
0

Velice divoké utkání se odehrálo mezi třetími Dnešicemi a čtvrtou Sečí. Již v prvním poločase mohli diváci vidět šest branek i červenou kartu. Skvěle zahrál dvougólový střelec Dnešic Porada, který se podruhé v řadě dostal do sestavy kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si tradičně neodpustili první chybu v zápase a inkasovali po nedůrazně odvrácené standardní situaci již ve třetí minutě. Autorem branky utkání byl záložník Vlastimil Junger. Od této chvíle však na hřišti Dnešice dominovaly. Po několika křižných přihrávkách se postupně sami před gólmanem Masecem ocitli Ivan Frous, Stanislav Duspiva a Pavel Porada, kteří tak dokonale otočili vývoj utkání na 3:1. Bylo zkrátka znát, že obrana Seče nastoupila v značně kombinované formě. V 35. minutě sice z brejku snížil Tomáš Berka, ale vzápětí vrátil domácím dvoubrankový náskok Václav Hora. Vývoj utkání hosté nesli velmi těžce a ještě do přestávky byl za nesportovní chování vyloučen útočník Radek Tyml.

 

Červená karta definitivně pohřbila naděje hostujících borců a utkání se spíše dohrávalo. Po další podařené kombinaci se tváří v tvář před Masecem zjevil střídající Dalibor Váně a bylo to už 5:2. Následně upravil na konečných 6:2 svou druhou trefou Pavel Porada. Domácí neproměnili ještě několik dalších slibně se jevících příležitosti, mrzet je to však nemuselo. Všechny body zůstaly doma a Dnešice tak letos skončí třetí. Seč se může ještě propadnout dokonce až na sedmé místo. To by po podařené jarní části byla určitě škoda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš, obránce Dnešic: "Přestože tady některá družstva předvedla horší výkon ( Ptenín, Chlum) než družstvo Seče, díky zlepšenému pohybu jsme měli tentokrát utkání pevně v rukou a zajistili si třetí místo."

TJ Seč
Václav Hranička, sekretář Seče: "Utkání jsme museli odehrát bez pěti hráčů základní sestavy. Poskládali jsme to tak, jak to v daný moment šlo, proto zejména obrana tekla."



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - L. Vomela [-] , R. Bagoš [-] , I. Frous [-] , L. Jeslínek [-] - L. Hlavanič [-] (46. D. Váně [-] ) , J. Bláha [-] , V. Hora [-] (70. D. Schuster [-] ) , S. Duspiva [-] - T. Kozel [-] , P. Porada [-] (78. T. Kišš [-] )

TJ Seč
I. Masec [-] - V. Kurakh [-] , R. Vlk [-] , I. Salcop [-] (70. R. Haschberger [-] ) , M. Lukáč [-] - V. Bouda [-] , T. Berka [-] (70. L. Prokopec [-] ) , V. Junger [-] , M. Krajník [-] - J. Bradáč [-] (46. V. Vraný [-] ) , R. Tyml [-]

ČK: 44. R. Tyml .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.