1:1
(1:0)
65. S. Eret
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocené utkání přineslo dvě červené karty a stejný počet gólů


Branky


23. J. Strejc - 65. S. Eret
0

V Pteníně byla i přes veliké množství šancí na obou stranách k vidění remíza. Brankáři Pelant s Kvíderou čarovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle začala rozpačitě, až po pár minutách bez šancí se domácí prosadili hned z první příležitosti. Ve 23. minutě přišel centr, který našel vysokého Jana Strejce, a ten byl v souboji s hostujícím obráncem Boříkem důraznější - 1:0. Na 2:0 mohli domácí navýšit vzápětí, ale přízemní střelu vyrazil brankář Kvídera na roh. Chlum se uchýlil k přízemní kombinaci, neboť výšková převaha soupeře byla značná. Ani tato taktika, hlavně kvůli mizerné koncovce, vyrovnání nepřinesla. Nejprve po rohu mířil v tísni hlavou vedle Wagner, v další šanci střílel z hranice šestnáctky nepřesně Ernest. A tu úplně největší šanci zahodil hrotový útočník Velíšek, když ideální centr po zemi na hranici malého vápna netrefil ideálně a míč zamířil vedle tyče. I domácí Lučina měla další příležitosti, ať už ze střel ze střední vzdálenosti, nebo po nakopávaných balónech za obranu. Další branky ale nepadly, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

Ve druhé půli začal lépe Chlum a díky zdařilé kombinační hře si vytvořil slibný tlak. Zlepšená hra vedla k několika šancím, ale opětovně neposlouchalo zakončení. V jedné z velkých šancí běžel Velíšek sám na gólmana Pelanta, ale ani tentokrát ve stoprocentní šanci neuspěl. I kvůli domácímu brankáři, kterému se utkání opravdu velmi povedlo. Chvili poté Velíšek svou chybu napravil, když dobře nacentroval do vápna, kde našel Stanislava Ereta, který umístil hlavičku do branky - 1:1. Vzápětí se autor vyrovnávací trefy nechal po druhé žluté kartě vyloučit. I přes oslabení se Chlum nezatáhl a snažil se jít za vítězstvím, ale v nesnesitelném horku jeden hráč citelně chyběl. Navíc přišlo i druhé vyloučení, tentokrát byl hříšníkem obránce Martin Šlajs. Ten se nechal vyprovokovat od domácích pořadatelů a diváků, kteří se nacházeli v prostoru u domácí střídačky. Obrovskou šancí na vítězství však Lučina pohrdla. Utkání tak v nervozním závěru dospělo k remíze. Nejspíš spravedlivé.



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Roman Hnojský, obránce Ptenína: "V prvním poločase nás může mrzet mnoho zahozených šancí, které končili naší nepřesnou střelbou. Ve velmi hektickém zápase jsme byli lepší v prvním poločase, kdy jsme si vytvářeli mnoho pěkných akcí a soupeře téměř k ničemu nepustili, také díky včasnému vybíhání a jistými zákroky brankáře Pelanta. I když se prosadil Strejc byla to chabá úspěšnost a to se nám mohlo vymstít v druhém poločase kdy soupeř ožil vstřelenou brankou. Poté se ale začalo přiostřovat a soupeř byl potrestán zaslouženě dvěma červenýma kartama. Na konečném výsledku to už nic nezměnilo.

TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "V utkání jsme opět zahodili velké množství šancí a kvůli naší nedisciplinovanosti jsme se navíc připravili i o závěrečný tlak a šanci na tři body."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
M. Pelant [-] - R. Kukeně [-] , M. Krüs [-] , V. Duchek [-] , R. Hnojský [-] - A. Mebarki [-] , J. Schejbal [-] , M. Šašek [-] , J. Strejc [-] - J. Maršálek [-] , M. Čigáš [-] (80. D. Louda [-] )

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Šlajs [-] , Z. Švec [-] , L. Hajšman [-] , V. Calta [-] - P. Bořík [-] , V. Ernest [-] , T. Červenka [-] , M. Wagner [-] - S. Eret [-] , M. Velíšek [-]

ČK: 70. S. Eret , 79. M. Šlajs .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.