2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartické nakopávané míče za obranu znamenají tři body


Branky


19

Zápas nebyl příliš bohatý na šance

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství příliš šancí nepřineslo

Bernartice přivítaly na domácím hřišti Týn nad Vltavou. Od začátku utkání začali domácí se zajištěnou obranou a dlouhými nakopávanými míči za obranu, což je strategie, která Bernartické zdobí. Domácí měli také aktivní a rychlý přístup k hráčům, který zpočátku dělal Olympii problémy. V průběhu prvního poločasu se hostům podařilo ztotožnit se s Bernartickou hrou. Divák, který přišel koukat na fotbal plný šancí a příležitostí ke skórování, nemohl být příiš nadšený. Hra se sice přelívala z jedné strany na druhou, ale jen díky nakopávaným míčům. Největší šanci si vybojovali domácí, kdy střelou ze střední vzdálenosti ohrozili brankáře, který musel vytáhnout zákrok až na rohový kop. První branky utkání se divácí i domácí hráči dočkali až v úplném závěru. Ve 45.minutě s na zahraný rohový kop naběhl Trantina a hlavou trefil pod břevno 1:0. 

Druhý poločas byl velmi podobný prvnímu

Ve druhém poločase týmy pokračovaly ve stejné hře jako v prvním. Šance se netvořii jednodušše a byly opravdu vypracované. Druhý úder ze strany domácích přišel v 77.minutě kdy se míč po centru dostal do malého vápna, kde se odrazem dostal k Pěchotovi a ten nekompromisně poslal míč tvrdou střelou přesně k tyči a nedal brankáři šanci 2:0. Olympie se tak v závěru zápasu pokoušela o zázrak. Dvoubrankové vedení se jí ovšem nedokázalo zvrátit. K šanci se dostali pouze jediné, kdy střídající Lukeš hlavičkoval pouze nad branku. Bernartice tak získávají tři body do tabulky a brankář Fučík si připisuje čisté konto. 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: V prvním poločase jsme vzdorovali domácím do 46' kdy po rohovém kopu jsme inkasovali branku. My jsme dopředu byli neškodní , protože jsme si nedokázali dobře přihrát. Bohužel ve 26' odstoupil zraněný Boček. Ve druhém poločase domácí pokračovali v dlouhých nákopech do soubojů. Jeden se jim v 76' povedl a odražený míč na vápně nikým neatakovaný soupeř uklidil do naší branky. Naše útoky většinou končili na špatné přihrávce. Domácí brankář si mohl vzít volno. Naši nejlepší hráči byli stopeři Vařil a Meidl.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Psohlavec [-] (70. P. Homola [-] ) , J. Novák [-] , K. Trantina [-] , T. Češka [-] - T. Pěchota [-] , D. Kukrál [-] (46. V. Homola [-] ) , A. Staněk [-] , D. Smrčina [-] , J. Peterka [-] - P. Kloboučník [-] (87. V. Ťupa [-] ) -

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - P. Dvořák [-] (85. D. Maruška [-] ) , M. Tomka [-] , P. Vařil [-] , J. Liška [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] (30. L. Bindr [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] , A. Novotný [-] (72. O. Lukeš [-] )

ŽK: 58. T. Pěchota , 65. V. Homola , 81. K. Trantina - 65. M. Šálený .
Hráči zápasu: K. Trantina - J. Meidl , P. Vařil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - KŘÍŽ Karel, LEIŠ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Tengl
Tip experta: výhra domácích

V Bernarticích se nehraje vůbec dobře, ikdyž Týn doma teď vyhrál, neodveze si ani bod. Tip: 2:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích