Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chýnov nasázel Čtyráku pět gólů a přeskočil ho v tabulce


14

Chýnovský celek se střelecky probudil a se soupeřem ze Čtyř Dvorů získal na domácím hřišti zaslouženě všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Samotný zápas přinesl v úvodu tlak domácích, protože chýnovští hráči drželi míč častěji na svých kopačkách. Za zmínku stojí v 6. min. po přihrávce Doubravy šance M. Rabiňáka, která však brankou neskončila. V 9. min. pak zahrozil ještě i Vl. Hruška, ale jeho hlavička se mezi tři tyče Peroutkovy branky nevešla. V 10. min. se dostali před branku domácích poprvé i hosté, ale se střelou Dubského si brankář domácích Průša poradil. Skóre se poprvé měnilo ve 20. min., kdy se prosadil po úniku rychlého Hofmanna svým důrazem střelec hostů Dubský a přesně zakončil, (0 : 1).

 

Hosté se však z vedení dlouho neradovali, neboť hned ve 23. min. domácí F. Zadražil, dorazil z voleje do branky míč po výborném centru Havlíka, (1 : 1).

 

Poté se hrál celkem vyrovnaný zápas a obě mužstva si vytvořila několik šancí. Na straně domácích to byl F. Zadražil a Mareš a na straně hostů se dostal 2x do šance Dubský, ale oba dva gólmani byli vždy na místě a nebo střelci mířili nepřesně. Za zmínku stojí 40. min., kdy dával Průšovi malou domů stopér Rytíř, ale ta vystrašila nejen domácího brankáře, ale i početné chýnovské fanoušky na tribuně… Ve 43. min. se pak dostal domácí celek do vedení. Po levé straně zatáhl míč až do pokutového území hostů Vl. Hruška a jeho výbornou přihrávku zužitkoval přesnou dorážkou na zadní tyč M. Rabiňák, (2 : 1) a domácímu celku se šlo do šaten daleko lépe. 

 

 

Druhý poločas

Druhý poločas nemohl pro domácí začít lépe, neboť v 50. min. zvýšili své vedení již na 3 : 1 přesnou hlavičkou Doubravy, když mu vrátil po rohu J. Rabiňáka míč před branku také hlavou F. Zadražil. Hosté se však nevzdávali a obranu domácích čím dál více zaměstnávali. V 57. min. se dostal do velké šance až před Průšu čtyřvorský Hofmann, ale jeho lob do odkryté branky se mu vůbec nevydařil. Domácí však byli tentokrát hodně produktivní. V 65. min. se dostal na pravé straně po další asistenci F. Zadražila do šance J. Rabiňák a tvrdou střelou na zadní tyč nedal Peroutkovi šanci, (4 : 1).

 

O dvě minuty později měl gól na noze hostující Dvořák, ale chýnovskou branku z dobré pozice přestřelil a jen se chytal ze špatného zakončení za hlavu. Naopak domácí v 72. min. vstřelili F. Zadražilem pátý gól, když po skrumáži před brankou hostů dorazil míč za Peroutkova záda, (5 : 1). V 75. min. pak hosté snížili Valtou na 5 : 2, když jeho střelu tečoval do protipohybu Průši jeden z domácích obránců.

 

Krásný moment pak přišel na straně domácích ještě v 78. min., kdy zahrával Doubrava z rohu pokutového území trestný kop a za jeho tvrdým projektilem do břevna se čtyřdvorský brankář stačil jen ohlédnout. Po té se již utkání jen dohrávalo a domácí celek se tak mohl po delší době po závěrečném hvizdu sudího Herzoga opět radovat z tříbodového zisku.

 

Autor: Pavel Kulveit 



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
J. Holub (trenér): V dnešním utkání bylo velmi důležité, že jsme v první půli hned za tři minuty dokázali po inkasovaném gólu vyrovnat na 1 : 1. Díky tomu jsme získali patřičné sebevědomí, které jsme pak ve druhém poločase proměnili v branky, které nás uklidnili. A jsem také rád, že jsme využili standartní situace a konečně jsme dokázali proměňovat své šance.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
M. Wohlgemuth (trenér): Domácí celek svým důrazem dominoval prvních 20. minut, pak se ale zápas vyrovnal, my jsme se dostali do vedení, ale chýnovští po našich chybách do konce 1. poločasu dvěma lacinými góly otočili skóre ve svůj prospěch. Ve druhých 45. minutách mělo naše mužstvo určitě více míč na kopačkách, ve středu pole jsme dobře kombinovali, ale několik šancí jsme zahodili a domácí do čeho kopli, to skončilo v naší brance…!



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] (76. M. Široký [-] ) , J. Rabiňák [-] , M. Rabiňák [-] (81. L. Kášek [-] ) , M. Štrouf [-] (46. P. Kavka [-] ) , J. Doubrava [-] , D. Havlík [-] (68. V. Vácha [-] ) , V. Hruška [-] , A. Rytíř [-] , J. Pajer [-] , S. Mareš [-] (46. J. Hruška [-] )

SK Čtyři Dvory České Budějovice
L. Peroutka [-] - K. Jindrle ml. [-] , T. Dubský [-] , P. Janeček [-] , P. Dvořák [-] , O. Bukovský [-] , L. Hofmann [-] (70. L. Zvánovec [-] ) , T. Valta [-] , M. Matušek [-] , D. Trča [-] , J. Čermák [-]

ŽK: 25. P. Dvořák , 45. P. Janeček , 55. M. Matušek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Herzog Radek - PEČENKA Miroslav, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích