3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

13.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Komárov předvedl mix zkušenosti a mládí


Branky


3

Domácí Komárov B jako jediný nováček přeboru dokázal zvítězit. Jeho výhra nad Stašovem se rodila těžce, ještě deset minut před koncem nebylo utkání rozhodnuté.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nepřinesla, přijela záchranka

Před utkáním bylo jasné, že Stašov půjde do sezony oslaben, když jeho jádr opustili do vyšších soutěží Hrudka a Koželuh. Do branky komárovské rezervy se postavil exdivizní Milan Herco, na druhé straně se snažil zabraňovat gólům Miloslav Trpálek. A oběma gólmanům se to po celý první poločas dařilo. Stašov se dokázal prosadit do tří šancí, ale Bartoš, Lojek a Langer je spálili. Domácí zaskočilo zranění Marka Hlavatého, který se ve 29. minutě zranil. Musela přijet záchranka a domácí hráč putoval do nemocnice na vyšetření kvůli zranění pravého kolena.

 

Mladý Baštař se trefil hned dvakrát

Brankové situace vznikaly ve druhém poločase po rychlých brejkových únicích. Komárov B dal dohromady kvalitní kádr, promixoval zkušenost s mládím. Vždyť autor dvou branek Tomáš Baštář je teprve ročník 2001. Domácí střelec podnikal své útoky ze záložní řady a otevřel skóre v 59. minutě. O dvacet minut později an něho gólově navázal jeden z nejlepších hráčů na hřišti Michael Petráš. Třetí úder zasadil Stašovu v 87. minutě opět Baštař.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Stašov
Václav Zavadil (sekretář): "Mrzí nás spálené čance, ale sportovně musím uznat, že rezerva byla lepším týmem. Náš gólman Trpálek toho ještě hodně pochytal. Líbil se mi výkon domácího Michaela Petráše, který jako rozdílový hráč ostatní převyšoval.":



Sestavy


FK Komárov B
M. Herco [-] - L. Slepička [-] , J. Palek [-] , P. Hlavatý [-] - P. Trejbal [-] (81. M. Hlavatý [-] ) , M. Hlavatý [-] (29. T. Bůžek [-] ) , J. Zeman [-] , T. Baštař [-] , J. Votava [-] (68. J. Srp [-] ) , V. Mašek [-] - M. Petráš [-]

TJ Stašov
M. Trpálek [-] - P. Bartoš [-] (88. N. Vojtík [-] ) , L. Lojek [-] , J. Malý [-] , T. Carván [-] , M. Fiala [-] , M. Eichenmann [-] (46. M. Fast [-] ) , O. Kulička [-] , K. Roztočil [-] , M. Langer [-] , F. Vodička [-] (69. A. Kučera [-] )

ŽK: 49. J. Zeman - 36. P. Bartoš , 75. M. Fiala .
Hráči zápasu: M. Petráš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HÁJEK Václav - BIDŠOVSKÝ Pavel, PLECITÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Bežo

Expert: Jan Knotek
Tip experta: výhra domácích

Rezerva Komárova je dalším nováčkem a první zápas v přeboru bude chtít určitě vyhrát. Navíc mají větší kádr díky áčku než Stašov.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích